StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetRasplet drame

Pronađen 19-godišnji Slavonac Gabriel: Obitelj odahnula, neizvjesnost je trajala od četvrtka

Piše DV
2. listopada 2023. - 19:57

NOVIJE

Dnevnik Nove TV upravo je objavio da je Gabriel Matijević pronađen u Zagrebu. 
Uskoro opširnije...



RANIJE
Nastavlja se potraga za 19-godišnjim Gabrielom Matijevićem, koji je nestao prošlog četvrtka iz Poganovaca pokraj Đakova.

Njegova je majka u razgovoru za RTL pozvala sina da joj se javi i da zajednički riješe bilo koji problem u kojem se našao. Njegov otac je, pak, ispričao da je u automobilu viđen na naplatnim postajama kraj Zagreba, a isto tako i da je Gabriel pokušao koristiti bankovnu karticu koja je u glavnom gradu odbijena.

Otac se stoga uputio starom cestom prema Zagrebu, u nadi da će naići na sina. Potraga za Gabrielom, koju su jučer na području Osječko-baranjske županije provodili HGSS i vatrogasci obustavljena je, no policija i dalje traga za mladićem.

"Baka će umrijeti od tuge. Molim te, riješit ćemo sve ako imaš neki problem. Nisi sam, znaš da nisi sam, tata ti je tu isto… Svi te tražimo", rekla je njegova majka Mirela Tatić.

Gabriel je iz sela Poganovci u Općini Podgorač (Osječko-baranjska županija) nestao je u četvrtak ujutro, a njegova je obitelj s njim posljednji kontakt imala u četvrtak u 5:30 sati. Kažu kako je koristio automobil, no mobitel je ostavio kod kuće.

To je nevjerojatno jer, kako je kazala njegova majka, to nikad ne radi.

"Baka je našla otključanu kuću. Ovo je prvi put da je nestao. U utorak je trebao doći u Njemačku raditi sa mnom. Prijatelj s kojim je bio u noći nestanka kaže da ne zna što se dogodilo", rekao je ranije Gabrielov uplašeni otac.

 

30. travanj 2024 08:39