StoryEditorOCM
Hrvatska i svijet‘UZNEMIREN SAM‘

Poznati televizijski voditelj među roditeljima koji čekaju pred beogradskom školom gdje se jutros dogodila tragedija

Piše DV
3. svibnja 2023. - 11:51
Beograd, 030523. U OS Vladislav Ribnikar doslo je do masovne pucnjave, ucenik u dobi od 14 godina naoruzan je jutros usao u skolu i ubio najmanje osam ucenika i zastitara.Cropix/Cropix

Srbiju je jutros potresao stravičan događaj u kojem je učenik osnovne škole u Beogradu ubio školskog zaštitara i nekoliko učenika te ranio više osoba. Pred OŠ ‘Vladislav Ribnikar‘ na Vračaru okupili su se roditelji djece koja pohađaju školu, među njima i Zoran Kesić, televizijski voditelj koji je nedavno u Cavtatu sudjelovao na javnoj tribini u sklopu REBEDU-a.

- Ja sam došao ispred škole vidjeti što se događa, jer moje dijete ide u tu školu, ali ovog tjedna je druga smjena. Ne znam što reći, ovo je strašno, jako sam uznemiren... Naša djeca idu u tu školu... - rekao je Kesić za srpski Telegraf i dodao da su ljudi jako uplašeni.

- Ne znam točno što se dogodilo, ne mogu vam dati više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, djeca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo - rekao je voditelj za Telegraf.

09. lipanj 2024 10:09