StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSVIJET NA DLANU

Elite Travel vam nudi cijeli niz direktnih destinacija iz Dubrovnika, iskoristite priliku

Piše PROMO
8. veljače 2024. - 12:19

Svake godine ljudi bar jednom vole poći na putovanje. Otkriti destinacije koje još nisu vidjeli ili posjetiti one njihovom srcu drage, kojima se uvijek rado vraćaju.

Dubrovački putnici ove godine imaju priliku posjetiti veći izbor destinacija nego ikada prije, zahvaljujući agenciji Elite Travel koja im je osigurala uzbudljive polaske sa direktnim letovima iz Grada. Naši putnici mogu krenuti na put potpuno bezbrižni jer već u samoj zračnoj luci Ruđer Bošković ih čeka pratitelj putovanja koji se brine da njihov odmor postane savršeni doživljaj.

Ovo proljeće Elite Travel Vas poziva da posjetite Istanbul i Barcelonu. Raznolikost i veličina Istanbula će vas očarati, dok će šarmantna Barcelona probuditi sanjara u vama. Obje destinacije su jedinstvene i pružaju svakom putniku idealnu priliku za upoznavanje nove kulture, povijesti, okusa, mirisa i prirodnih ljepota.

 

Doživite Istanbul iz Dubrovnika

Ako krenete na put u ovaj orijentalni dijamant, Istanbul će Vas očarati svojom raznolikošću. Grad na dva kontinenta, gdje se Istok i Zapad susreću, svojim ljepotama i kulturološkim značenjem ostavlja bez daha svakog putnika. Nezaboravni vidici koje pružaju Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palača, Cisterna, Nova džamija, Dolmabahče palača, Sulejmanija samo su neke od znamenitosti koji će Vas osvojiti. Uronite svoja osjetila u avanturu na Grand Bazaru i Egipatskoj tržnici. Uživajte u kaleidoskopu zvukova, mirisa i boja dok otkrivate jedinstvene začine, tradicionalne rukotvorine i svježe namirnice. Sve su to savršeni suveniri koji će prenijeti čari Istanbula vašim najmilijima.

image

Istanbul

Yasin Akgul/Afp

Dok ste u Istanbulu, nikako nemojte propustiti krstarenje Bosporskim tjesnacem i pogledati Istanbul iz te perspektive. Uživajte u panoramskim pogledima na grad i osjetite čarobnu atmosferu dok plovite. Iskusite show program „Sultanova 1001 noć“ sa večerom i trbušnim plesom. Vrhunska hrana, ljubaznost lokalnog stanovništva će Vas oduševiti.

Proljeće je savršeno za posjetiti Istanbul. Blaga klima, toplo vrijeme bez puno padalina. Proljetni put u Istanbul uz Elite Travel je baš ono što Vam treba, a između polazaka 31.03.2024., 28.04.2024. i 26.05.2024. sigurno ćete moći pronaći termin putovanja koji Vam najviše odgovara.

Put u Istanbul iz Dubrovnika uz Elite Travel daje Vam prednost direktnog leta do destinacije, kao i odličnu lokaciju hotela. Pratitelj putovanja koji je uvijek na usluzi.

Prekrasna Barcelona iz Dubrovnika

Ako sanjate o odmoru gdje možete uživati u fascinantnoj arhitekturi i opuštajućoj atmosferi uz more, Barcelona je tada savršena destinacija za vas! Ona je stvorena za putnike koji uz arhitekturu i kulturu vole sunce, šetnje i živahan noćni život. Dok odmarate na La Rambli, okusite tapase i popijte sangriu ili čašu cave, španjolske inačice pjenušca.

image

Sagrada Familia

Pau Barrena/Afp

Uz Elite Travel imate mogućnost i posjetiti vinsku regiju Penedes, poznatu po proizvodnji pjenušavih vina što se nikako ne smije propustiti. Prošećite do parka Güell i otkrijte zašto je Sagrada Familia tako popularna. Nemojte se zaboraviti fotografirati kraj Casa Milà, zgrade koja je jedno od najznačajnijih djela katalonskog modernizma.

Energija ovog vibrantnog grada budi u svakome putniku entuzijazam za istraživanjem, a dok se palme uz Barcelonetu ljuljaju u ritmu laganog povjetarca, one Vas zovu da se prepustite opuštanju i mašti. Okusite paellu te za desert obavezno naručite crema catalana. Uz katalonsko vino ili pivo Vaš odmor će biti savršeno opuštajući. Uz zanimljivu arhitekturu, plaže, bogata gastronomska ponuda restorana i bodega te aktivan noćni život čine ovaj put stvorenim za uživanje.

Putujte iz Dubrovnika u Barcelonu uz Elite Travel i otkrijte čarobnu mediteransku destinaciju uz udobnost na visokoj razini i profesionalnu organizaciju.

image

Euro 2024. sve je bliže

Adidas/Dppi Via Afp

Za nezaboravno iskustvo putovanja koje obuhvaća spoj povijesti, kulture i modernog doživljaja, Istanbul i Barcelona su idealne destinacije.

A za sve one koji se vesele ljetu, Elite Travel s ponosom najavljuje i putovanja na pojedine utakmice EURO 2024. Dubrovačkim navijačima koji žele bodriti Vatrene najbliži je polazak iz Splita u Berlin na utakmicu Španjolska – Hrvatska, te je radi velike potražnje važno rezervirati svoje mjesto čim prije. Ukoliko se nađete u Zagrebu, pogledajte cijelu ponudu za EURO 2024.

Iskoristite priliku first minute cijena i osigurajte odlazak na Europsko nogometno prvenstvo 2024.!

Elite Travel za putnike iz Dubrovnika ove godine donosi mnoštvo destinacija, a na Vama je da odaberete svoju i spremite se za put!

Za sva putovanja iz Dubrovnika pogledajte ponudu na Elite Travel.

 

 

 

 

 

 

30. travanj 2024 17:36