StoryEditor
Hrvatska i svijetKRAJ VELIKOG HITA

Nakon smrti Mustafe Nadarevića omiljena serija ‘Lud, zbunjen, normalan‘ neće se nastaviti snimati

Piše slobodna dalmacija
11. prosinca 2020. - 17:58
mustafa nadarević
Nedavno preminuli velikan domaćega glumišta Mustafa Nadarević odigrao je ogroman broj uloga kojima je zaslužio status jednog od najboljih glumaca regije. Ipak jednom od zadnjih osvojio je srca najšire publike, a to je simpatični penzioner Izet Fazlinović u hit seriji 'Lud, zbunjen, normalan', donosi Slobodna Dalmacija.

Mnogi su se upitali hoće li se serija nastaviti snimati sada kada više nema glumca koji je tumačio glavni lik. Jedan od tvoraca serije Feđa Isović rekao je za Avaz kako se, na žalost mnogih, serija neće nastaviti.
- Serija se neće raditi dalje, barem kako sada stvari stoje. U ovom trenutku, sve to je svježe, tako da sad-zasad snimanje ne dolazi u obzir, ispričao je Isović.

O daljnjim planovima, nije znao više reći.
- Hoće li se nešto promijeniti u budućnosti i u kojoj formi, teško je u ovom trenutku reći. Sad-zasad takvo nešto ne dolazi u obzir, dodao je Isović.

Mustafa Nadarević se u ožujku ove godine, kao i obično dok se serija snimala, preselio u Sarajevo, ali se ubrzo nakon što je snimanje odgođeno zbog pandemije koronavirusa vratio u Zagreb. Nastavak se nikada nije dogodio jer je u međuvremenu Nadarević izgubio borbu s karcinomom pluća i preminuo 22. studenoga, donosi Slobodna Dalmacija.

Izdvojeno

25. veljača 2021 08:41