StoryEditorOCM
Hrvatska i svijettoni jurišić

Mladi splitski pomorac nestao je na Atlantiku: plovio je ‘na strancu‘, a prije tjedan dana izgubio mu se svaki trag. Policija traži bilo kakvu pomoć

Piše Pišedv
16. lipnja 2022. - 13:49

Prošloga tjedna mladom splitskom pomorcu izgubio se svaki trag. Toni Jurišić 35-godišnji je Splićanin koji je nestao na području Atlantskog oceana između Gibraltara i Trinidad i Tobaga. 

Jurišić je nestao s broda na kojem je plovio u svojstvu člana posade odnosno mornara, a posljednji put je viđen 10. lipnja otkad mu se gubi svaki trag., donosi Slobodna Dalmacija. 

Njegov nestanak objavljen je na stranici NENO,  a tamo su navedeni i neki detalji koji bi mogli pomoći kod raspoznavanja. 

image
Nestali.hr/

Policija traži informacije

Toni je visok otprilike 180 centimetara i srednje je građe, kosa i oči su mu kestenjaste, a lice ovalno. 

Ako je vjerovati njegovim objavama na društvenim mrežama, Jurišić ima i titulu prvostupnika koji je svoju diplomu stekao na Pomorskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a na brodu je obnašao dužnost drugog časnika za poznatu kompaniju TMS Cardiff Gas. Riječ je o korporaciji koja svoje urede ima u Grčkoj i koja je osnovana 2011. godine, a trenutno upravlja LNG flotom od 16 plovila. Vjeruje se kako je Toni u trenutku nestanka radio na jednom od tih brodova. 

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - mole iz policije, a njegov nestanak vodi PU splitsko - dalmatinska. 

18. travanj 2024 13:59