StoryEditorOCM

Istraži što se nudi na tržištu rada i ulovi posao po svojoj mjeri!

Piše PROMO
30. svibnja 2024. - 16:04

Maistra Hospitality Group, suvremena kompanija s razvijenom odgovornošću vlastitog menadžmenta na svim razinama upravljanja, temeljena na brizi o razvoju ljudskog kapitala i stimulativnom sustavu nagrađivanja, poziva te da im se pridružiš na poziciji: ERP Specijalist (m/ž). Očekuju te cjelogodišnji posao, konkurentna plaća, dodatne stimulacije-mjesečne nagrade, osiguran topli obrok, ulaganje u tvoj razvoj te mogućnost napredovanja. Ako su te zainteresirali, javi im se do 7. lipnja.

Tijekom skoro tri desetljeća rada, Teh-gradnja prepoznata je kao pouzdan partner koja svojim klijetima isporučuje kvalitetnu uslugu građenja prema europskim standardima. Kako bi osnažili postojeći tim, zapošljavaju na poziciji: Građevinski poslovođa (m/ž). Nude ti ugodno radno okruženje, iznadprosječnu plaću, osiguran smještaj i fantastične kolege koji su uvijek spremni pomoći. Javi im se najkasnije do 6. lipnja i postani dio njihovog tima.

Kultura tvrtke EUROPA 92 izgrađena je na pozitivnoj energiji, zajedništvu, uzajamnom poštovanju, produktivnosti i izvrsnosti. Kod njih možeš postati najbolja verzija sebe jer ne nude samo posao, nego i razvoj karijere! Pozivaju te da uneseš svoj stil u njihov tim i pridružiš im se na radnom mjestu: Voditelj poslovnice (m/ž). Nude ti sljedeće pogodnosti: profesionalni razvoj kroz obuku i mentorski program, mogućnost internog napredovanja, mjesečne varijabilne stimulacije na timskoj i individualnoj razini, božićnicu i druge prigodne nagrade, 40% popusta na modne brendove i dodatne dane godišnjeg odmora za posebne prigode. Prijave primaju do 3. lipnja.

image

MOJ POSAO ILUSTRACIJA

NKD moda, jedna od najvećih tekstilnih maloprodajnih kompanija u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji i u Hrvatskoj, zapošljava Prodavače (m/ž) u više hrvatskih gradova. Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu relevantnog radnog iskustva, a opis posla podrazumijeva aktivnu prodaju, komunikaciju s kupcima, rad na blagajni, označavanje i slaganje robe te održavanje urednosti u prodavaonici. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 6. lipnja.

Kod njih sjajna energija nalazi svoje mjesto. I ljudi. Upusti se u dinamično radno okružje u kojem timovi rade povezano i pridruži se Grupi Petrol! Zapošljavaju Prodavače na prodajnom mjestu (m/ž), a radno iskustvo u maloprodaji je poželjno, ali nije uvjet za prijavu. Zauzvrat ti nude mogućnost napredovanja, jubilarne nagrade sustavno uhodavanje u posao, sezonski dodatak u periodu od 1. travnja do 30. rujna, godišnje nagrade najboljim prodavačima, božićnicu, uskrsnicu i regres te niz drugih pogodnosti. Svoj životopis im pošalji do 26. lipnja.

 

 

21. lipanj 2024 19:34