StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetZBOG ‘KORONE‘ |

HRVATSKA POŠTA ODLUČILA Obustava prijema i otpreme pošiljaka u sjeverne talijanske regije

Piše Dv
27. veljače 2020. - 16:57
Ako namjeravate rodbini i prijateljima koji se nalaze u sjevernim talijanskim regijama, prvenstveno Lombardiji, najviše pogođenima koronavirusom, poslati paket zaštitnih maski ili hrane ili jednostavno toplo pismo podrške - nemojte to činiti. Pošta Italije obavijestila je Hrvatsku poštu da je do daljnjeg obustavila prijam i dostavu pismovnih pošiljaka, paketa i EMS pošiljaka za pojedine zajednice u Italiji, donosi Slobodna Dalmacija.

Kako je objavljeno na službenoj stranici Hrvatske pošte, na snazi je obustava prijema i otpreme pošiljaka iz Italije i to za ove zajednice: Livraga, Bertonico, Brembio, Castiglione d’Adda, Secugnago, Terranova dei Passerini, Turano, Lodigiano, Casalpusterlengo, Caselle Landi, Cornovecchio, Castelnuovo Bocca d'Adda, Maccatorna, Meleti, Catelgerundo, Codogno, Corno Giovine, Maleo, San Fiorano, Santo Stefano Lodigiano, Senna Lodigiana, Fombio, Guardamiglio, Orio Litta, Ospedaletto Lodigiano, San Rocco al Porto, Somaglia, Vo’, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ove zajednice se nalaze u provinciji Lodi u talijanskoj regiji Lombardija, blizu Milana.

- Korisnike usluga Hrvatske pošte molimo za razumijevanje, a o svim promjenama pravodobno ćemo vas obavještavati - obećali su u Hrvatskoj pošti.
24. travanj 2024 21:36