StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetmalo poznato

Bivši član iluminata progovorio o najvećim tajnama društva: ‘Imaju vođe za regije svijeta, bunkere u kojima se skriva droga i spremni su za nuklearni rat‘

Piše PSD
30. studenog 2021. - 19:32

Bivši član tajnog društva iluminata, koji je u njemu proveo 47 godina života, odlučio je o tome progovoriti. Njegova priča započela je 1964. godine tijekom pohađanja Harvarda. Postajao je sve bogatiji i utjecajniji, a s prijateljima je započeo suradnje s brokerima, piše Večernji list, a prenosi Slobodna Dalmacija.

– Jednu večer prišla su mi dva muškarca u crnim odijelima, pozvali su me da otiđem s njima u podrum kuće koja se nalazili blizu mog studentskog doma. Tada su me posjeli i pitali jesam li spreman za dogovor. Polovično sam pristao, a u prostoriju je ušao najveći čovjek kojeg sam ikada vidio te je sjeo s nama za stol. Ne morate mi vjerovati, ali vrijeme je da se sazna istina – ispričao je te dodao kako je on jedna od sedam osoba u njihovoj povijesti koji su pristupili ritualu odlaska. 

- SAD-u postoji 57 podzemnih bunkera, a 439 u cijelom svijetu. Svi bunkeri kontrolirani su i održavani od iluminata. Najveći bunker smješten je u Sao Paulu, Brazilu i može primiti 5000 ljudi na period od 10 godina. Upravo 5000 najbogatijih i najmoćnijih pojedinaca ovdje bi si osiguralo smještaj u slučaju izbijanja nuklearnog rata, prirodne ili neke druge katastrofe, nastavio je muškarac. 

– Ne znam točan broj, ali od 439 bunkera u svijeta, njih 275 izgrađeno je isključivo u svrhu skloništa. Odsjedao sam u jednom od bunkera u Kini tijekom devedesetih. Vrlo su luksuzni, kao da odsjedate u hotelu od 5 zvjezdica – opisuje skrivene lokacije. U bunkerima se pohranjuju droge – velike količine kokaina, marihuane i heroina. Dokle god raste trgovina drogom i karteli postaju moćniji, raste moć i bogatstvo iluminata. Dio bunkera služi i kao krematorij kako bi palili svoje žrtve, govori. 

Opisao je i strukturu vlasti u svijetu rekavši da iluminati imaju tri glavne vođe u većim regijama svijeta. Vjeruje da je u sjevernoj Americi glavni vođa Warren Buffet, zatim slijedi Ben Bernanke te Llyod Blankfein, CEO svjetske banke Goldman Sachs. Drugi "igrači" su Alex Jones, Bill Clinton, Rahm Emmanuel, Barack Obama i Timothy Geithner.

Rekao je kako je za područje Europe zadužen Nicolas Sarkozy koji nadgleda i dio Afrike. Bliski istok, prema njegovim riječima, kontrolira Benjamin Netanyahu, dok Aziju kontrolira Vladimir Putin. 

14. lipanj 2024 05:17