StoryEditorOCM

Biciklista ubila četvorica muškaraca: jurili su ga niz ulicu nakon što se sudario s njihovim automobilom, policija intenzivno traga za počiniteljima

Piše dv
3. listopada 2022. - 17:57

Pokrenuta je istraga o ubojstvu nakon što je biciklist progonjen i ubijen zato što je sudjelovao u nesreći s automobilom, piše Daily Mail, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Detektivi kažu da su četiri muškarca izašla iz automobila i izvršila kobni napad na 21-godišnjeg biciklista nakon nesreće u Cippenhamu, u Sloughu. Četvorica muškaraca potom su se vratila u vozilo, za koje se vjeruje da je crni Volkswagen Golf, i pobjegla s mjesta događaja.

Pozvana je hitna pomoć koja je pokušala spasiti biciklista koji je zadobio teške ozljede. Međutim, policija kaže da je muškarac preminuo na mjestu nesreće, a potvrdili su i da pokreću istragu ubojstva. 

Viši istražitelj, glavni inspektor Andy Howard iz policijske jedinice za teške zločine u dolini Temze, rekao je da je ovo tragičan i šokantan incident koji je rezultirao smrću 21-godišnjeg muškarca.

- Detalji u ovoj vrlo ranoj fazi su ograničeni, uključujući opise počinitelja. Stoga je nevjerojatno važno da čujemo bilo koga tko je svjedočio bilo kojem dijelu ovog incidenta. Ako ste vidjeli sam prekršaj ili ako ste vidjeli crni VW Golf kako se vozi tim područjem prije ili nakon incidenta, javite se - kazao je. 

Policija kaže da se incident dogodio u utorak oko 20.50 sati. Policajci su primili dojavu da je muškarac ozbiljno ozlijeđen u Waterman Courtu i izašli su na mjesto događaja gdje je utvrđeno da se 21-godišnji mladić na biciklu sudario s automobilom. Prema prvim informacijama, nakon sudara su četiri muškarca izašla iz Golfa i potjerala muškarca do Waterman Courta gdje je smrtno stradao.

26. travanj 2024 04:49