StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetprocurila snimka

AUDIO Mamić: ‘Moramo se hitno aktivirati, zovite rođake i prijatelje, mi ćemo sve platiti!‘

Piše JL
28. veljače 2023. - 09:44

Kulminacija borbe za vlast u Dinamu. Devet dana uoči sjednice Skupštine razbuktava se borba za svakog člana kluba, a unatoč nedavnoj najavi Zdravka Mamića kako odustaje od borbe za Dinamo, došli smo u posjed audio snimke koja nedvojbeno dokazuje da to nije točno - piše Jutarnji list.

Štoviše, u njoj naglašava da će on u ime svih novoupisanih članova uplatiti članarinu, a u svoju priču uključio je i bivšeg nogometaša Dinama Marija Bonića. Mamićeva struja najviše novih članova traži po Bosni i Hercegovini.

Prema Dinamovom statutu osam najuspješnijih povjerenika kluba (prema broju članova koje su angažirali) imaju pravo sudjelovanja i glasovanja na Skupštini kluba koja je zakazana za 9. ožujka.

Ovo je situacija koja se razvija jer su u velikoj borbi za tih osam skupštinara i navijači okupljeni oko Bad Blue Boysa koji u ovoj borbi surađaju s predsjednikom Izvršnog odbora Mirkom Barišićem. I BBB rade na masovnom učlanjivanju u Dinamu, a dio njih bi se danas u 14 sati trebao ponovno sastati s Barišićem.

04. svibanj 2024 06:08