StoryEditorOCM

Andrea Šušnjara se nakon teške bolesti suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemom: ‘Zbog toga se debljam‘

Piše Z.S./Jutarnji list
11. kolovoza 2023. - 17:07

Pjevačica Andrea Šušnjara (36) već neko vrijeme otvoreno govori o zdravstvenom problemu sa štitnjačom zbog kojeg je prikupila nekoliko kilograma viška, a zbog tempa života ne može se posvetiti zdravlju koliko želi, piše Jutarnji list.

"Imam problema sa štitnjačom. Nabacila sam nekoliko kilograma zbog lošeg zdravlja, ali nadam se da će se sve regulirati do kraja ljeta. Nemam puno vremena za odmor jer mi je tempo baš zeznut. Vozim se u kombiju po cijeli dan, odem na neku večeru, uglavnom junk food, odradim koncert pa vraćanje natrag…Nije lako”, rekla je Andrea u intervjuu za Story.

image

Andrea Šušnjara

Joško Šupić/Cropix

Andrea je najdugovječnija pjevačica Magazina s kojim pjeva već 12 godina, a od svoje prethodnice Jelene Rozge tražila je savjet o zdravlju jer Rozga također ima problema sa štitnjačom.

"Mi smo se o tome čule. Poznajemo se već dugi niz godina. Razlika je u tome što ja imam obrnuti oblik štitnjače od nje. Ja se debljam i umorna sam, a ona mršavi. Sad se trenutačno borim s tim, ali nadam se da će sve biti u redu", rekla je pjevačica.

Andrea je trenutno zadovoljna sobom i ne brine ju što drugi misle, o tome je govorila jednom prilikom za IN magazin.

"Zadovoljna sam sama sa sobom i to zbilja mogu reći. Nikad se nisam zamarala time sviđa li se nekome ova haljina ili ne, bitno je da se meni sviđa. Imala kilu više ili manje, potpuno mi je nebitno. Jedino ne volim kada to prijeđe u nekakvo vrijeđanje ili kad se nekakve neistine iznose u medijima, to mi zasmeta. Ali inače - kome smeta, neka ne gleda”, rekla je pjevačica, pa se osvrnula na svoju bitku s rakom jajnika čiju je dijagnozu dobila kao dvadesetogodišnjakinja, piše Jutarnji list.

image

Andrea Šušnjara
 

Sasa Burić/Cropix

"Iza te teške bolesti i svega što sam prošla iza te bolesti život mi je krenuo u drugom smjeru, ljepšem smjeru. Zadovoljna sam, radim ono što volim i ne mogu se požaliti zasad", kazala je.

image

Andrea Šušnjara

Privatna arhiva
26. travanj 2024 22:44