StoryEditorOCM
Crna kronikaIzvješće policije

U nesreći u Kominu teško ozlijeđena 24-godišnjakinja, dvije vozačice prošle s lakšim ozljedama

Piše dv
4. srpnja 2023. - 11:32

Jučer, 3. srpnja, oko 10,35 sati, na državnoj cesti D-8, na predjelu Komina dogodila se teška prometna nesreća koja je za posljedicu imala jednu teško i dvije lakše nastradale osobe.

Do prometne nesreće je došlo kada je 25-godišnja državljanka SAD-a, upravljajući osobnim vozilom pulskih registarskih oznaka, započela pretjecanje vozila ispred sebe, krivo procijenivši da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i udarila u vozilo njemačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera, s kojim je upravljala 55-godišnja njemačka državljanka.

Od siline udara, vozilo pulskih registarskih oznaka je sletjelo u odvodni kanal i udarilo u rasvjetni stup, dok se drugo vozilo zarotiralo i zadržalo na kolniku.

Od posljedica prometne nesreće teške tjelesne ozljede zadobila je 24-godišnja državljanka SAD-a, putnica iz osobnog vozila pulskih registarskih oznaka. Nakon ukazane liječničke pomoći ona je prevezena u splitsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju,  dok su lakše ozljede zadobile obje spomenute vozačice.

29. travanj 2024 06:55