StoryEditorOCM
Crna kronikaPRIJAVLJENO U ČETVRTAK |

JESTE LI GA VIDJELI? Nestao Cavtaćanin Martin Hrćan (67), u potragu se uključio i HGSS

Piše Dv
30. svibnja 2020. - 11:48
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska potvrdila je kako već drugi dan traje potraga za Martinom Hrćanom koji se u evidenciji dubrovačke policije i Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO) vodi kao nestala osoba. Doznali smo kako su u četvrtak, u večernjim satima, nestanak prijavili supruga i sin nestalog 67-godišnjeg Cavtaćanina. 

Nakon toga je, navodno, njegovo osobno vozilo pronađeno na području Lapada da bi se u najkraćem roku u potragu uključili policijski službenici i članovi dubrovačkog ogranka Hrvatske gorske službe za spašavanje.  

Inače, na stranici Nestali.hr, objavljeno je kako je u trenutku nestanka nosio plavo-bijelu majicu, plave traperice i crne cipele, a znak prepoznavanja je ožiljak od operacije sredinom prsnog koša. Visok je 175 centimetara, sijede je i valovite kose te svijetloplavih očiju. Srednje je tjelesne građe, a više informacija o opisu možete pogledati OVDJE.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju, u ovom slučaju PU dubrovačko-neretvansku ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
16. travanj 2024 08:02