StoryEditorOCM
Crna kronikaDOVOLJNO JE MALO NEPAŽNJE

Dugoprstići ‘operiraju‘ na Lokrumu, pokradena sugrađanka opisala je neugodno iskustvo: ‘Ispreturali su mi cijelu bursu, kad idem s djetetom ne idem za tim da moram paziti...‘

Piše Dv
22. kolovoza 2022. - 10:49

Članica grupe DUMAMA-e opisala je neugodno iskustvo koje je doživjela na Lokrumu dok se kupala. Naime, postala je žrtvom lopova koji je pokrao.

- Jučer su mi na Lokrumu ukrali 100 kuna iz novčanika i 2 kutije cigara. Ispreturali cijelu bursu, ostavili dokumente, srećom. I skupe cvike, što me čudi. Kad idem s djetetom na Lokrum, u "naš đardin", opuštena sam, ne idem za tim da moram na to paziti. Nije nas bilo 10 - 15 min maksimalno, bili smo jako blizu, samo dolac poviše, nakratko ostavili stvari bez nadzora, a vidim da i drugi to čine. Ako ništa drugo, bar dok se odu u more okupati. Mi smo se malo igrali skrivača, nisam očekivala takvo zlo i baš mi je nelagodan osjećaj da je netko to pratio i kopao po mojim stvarima. Evo, neugodno sam iznenađena, ne smatram svijet opasnim mjestom, smatram da su svi ljudi u svojoj biti dobri i da živimo u sigurnom gradu i zemlji. Zato me je ovo neugodno iznenadilo. Malo dramatiziram radi dojma, ali pripazite! - poručila je naša sugrađanka.

No, lopovi su pak zaboravili da su posvuda na otoku postavljene kamere pa se nadamo kako će se počinitelj(i) brzo pronaći. 

28. svibanj 2024 03:17