StoryEditorOCM
Crna kronikaHladno oružje

Detalji stravičnog zločina u Zagrebu: sin ubio majku s kojom je živio u stanu? Uhićen 28-godišnjak, policija objavila informacije

Piše Marin Dešković/JL
6. lipnja 2022. - 13:53

Ubojstvo 70-godišnje žene u Ulici Drage Gervaisa na Španskom najvjerojatnije je počinio njezin 28-godišnji sin s kojim je živjela, i to u stanju psihičkog rastrojstva. Neslužbene su ovo informacije koje smo doznali na mjestu događaja, a takvim podacima trenutno barata i policija, piše Jutarnji.

image
Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix

Naime, kako smo doznali od susjeda, 28-godišnjak je već ranije imao psihičkih problema zbog kojih je bio hospitaliziran početkom ove godine, a s majkom je živio u stanu u kojemu je počinjeno ubojstvo. Navodno je upravo on, da li preko posrednika ili direktno, obavijestio policiju o ubojstvu.

Žena je navodno ubijena hladnim oružjem, a na tijelu joj je pronađeno više ubodnih rana. U ponedjeljak u prijepodnevnim satima policijski očevid u stanu je bio završen te su vrata stana bila zapečaćena.

image
Damir Krajač/Cropix

- U neutvrđeno vrijeme (saznanje 6. lipnja) na području Susedgrada u stanu, prema dosad prikupljenim informacijama 28-godišnjak je za sada neutvrđen način usmrtio 70-godišnju članicu obitelji. Osumnjičeni muškarac je uhićen i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, naveli su iz PU zagrebačke jutros o događaju.

image
Damir Krajač/Cropix
19. travanj 2024 04:38