StoryEditorOCM
VaterpoloKUP HRVATSKE |

TROFEJ SE DIJELI 29. STUDENOG Novi termin kvalifikacija, odlučeno kad se igra u Gružu, ali ne i završnog turnira

Piše Tonči Vlašić
8. studenog 2020. - 09:21
Završni turnir Kupa Hrvatske igrat će se u istom terminu, 28. i 29. studenog, a još nije donesena odluka tko će biti domaćin. Dilema je, Šibenik ili Rijeka, a tko će igrati na završnom turniru doznat ćemo na turnirima u Zagrebu i Dubrovniku, koji će se igrati, odlučio je stručni savjet Hrvatskog vaterpolskog saveza, od 20. do 22. studenog.

Podsjetnik, u Zagrebu se trebalo igrati od 4. do 6. studenog, a u Dubrovniku od 6. do 8. studenog, ali zbog velikog broja igrača zaraženih koronom, većina klubova je imala taj problem, došlo je do odgode.

U skupini 'A' su oba zagrebačka prvoligaša, Medveščak i domaćin turnira, HAVK Mladost, koja brani naslov pobjednika, te sva tri splitska (Jadran, Mornar i OVK POŠK), dok će se u Gružu za prva dva mjesta boriti uz oba prvoligaša iz naše županije, KPK i domaćina, Jug Adriatic osiguranje, još Primorje EB, Zadar 1952., Solaris i Galeb MR.

- U ovom trenutku nema zaraženih igrača te niti jedan klub nije u samoizolaciji – istaknuo je povjerenik natjecanja Milivoj Bebić.
24. travanj 2024 07:49