StoryEditorOCM
VaterpoloMLAĐE NADE

Plivaj, praši, nezaustavljivi su mali Kapekaši. U skupini bez greške, te ih sad čeka polufinale državnog prvenstva na zagrebačkoj Šalati

Piše Tonči Vlašić
5. srpnja 2023. - 00:49

Kapekaši su osvojili skupinu ‘A’ sa sve tri pobjede, te igraju u polufinalu protiv Medveščaka, koji je bio drugi u skupini ‘B’. Cavtat nije u utakmici odluke oja je odlučivala tko će biti drugi u skupini ‘A’ uspio dobiti splitskog Mornara, poražen je, te će razigravati za poredak od 5. do 8. mjesta na državnom prvenstvu za mlađe nade, koje se igra na zagrebačkoj Šalati.

Mornar će za finale igrati protiv pobjednika skupine ‘B’, gradskog rivala Jadrana. Druga utakmica razigravanja za poredak od 5. do 8. mjesta je ogled zagrebačke Mladosti i šibenskog Solarisa.  

Pod vodstvom Lovora Lozice i Damira Stipanovića KPK je u Zagrebu prvo dobio Cavtat s 12:5, zatim Mornar sa 6:3 i na kraju Solaris s 11:3 igrajući sve tri utakmice u sastavu: Luka Timur Seinpaal, Marko Maksimović, David Remić, Lovre Risteski (ukupno 3 pogotka), Klara Granić, Vice Šeman, Josip Skokandić (10), Rudi Kriletić (2), Nedo Poša (4), Florent Gaxherri (1), Tea Gaćina, Igor Favro (9), Jakov Farac i Ivan Blitvić.

02. lipanj 2024 11:15