StoryEditorOCM
VaterpoloPRVENSTVO HRVATSKE |

MLAĐI KADETI CAVTATA I JUG ADRIATIC OSIGURANJA NA ZAVRŠNOM TURNIRU U ŠIBENIKU Cavtat prvi krenuo, ali...

Piše Tonči Vlašić
29. lipnja 2020. - 15:47
Cavtat je na startu završnog turnira prvenstva Hrvatske u vaterpolu za mlađe kadete, koji se do četvrtka, 2. srpnja, igra u Šibeniku, poražen od OVK POŠK s 15:9. U skupini 'A' su još splitski Jadran, riječko Primorje EB, te Solaris, domaćin turnira. U drugoj utakmici 1. kola u skupini 'A' Jadran je s 11:9 dobio Solaris. Slobodno je bilo Primorje EB.

Pod vodstvom trenera Pava Pulića Cavtat je protiv OVK POŠK igrao u sastavu: Dominik Glavinić, Miho Blažević (1), Noel Hanzijer (3), Roko Miljan Popović, Niko Miljas, Ivano Lončar (2), Luka Lonza (1), Stjepo Guljelmović, Frano Pavlić (1), Hrvoje Stjepović, Ivan Puljić (1), Adrian Pavlović, Stjepan Vuković, Kristina Hanzijer i Maro Kovačević.

Novi nastup Cavtat ima večeras od 19 sati kad u 2. kolu igra protiv Primorja EB. Sutra, u utorak, 30. lipnja, slobodan je prijepodne u 3. kolu, a poslijepodne od 18.30 sati u 4. kolu igra protiv Solarisa, dok ga u srijedu, 1. srpnja, s početkom u 9.30 sati čeka u zadnjem kolu ogled protiv splitskog Jadrana.

Ukupno devet klubova nastupa u završnici. Preostala četiri su u skupini 'B', a to su Jug Adriatic osiguranje, Mornar BS, Zadar 1952. i Opatija. Dubrovački sastav će pod vodstvom trenera Željka Vukčevića i Mara Balića igrati u Šibeniku u sastavu: Antoan Špilar, Marino Brzica, Marko Gunjina, Petar Kulaš, Nikola Perak, Ante Jerković, Lovro Zvono, Maro Šušić, Niko Đerek, Luka Čurlin, Antonio Hezonja, Mateo Benussi, Juraj Kulušić, Tino Savinović i Marin Zeko.

Jugaši u 1. kolu skupine 'A' u ponedjeljak, 29. lipnja, s početkom  u 20 sati igraju protiv Opatije. U utorak, 30. lipnja, čeka ih ogled protiv Mornara BS, a u srijedu, 1. srpnja, suparnik im je u 3. kolu Zadar 1952.

Po dva najbolja iz svake skupine će se plasirati u polufinale (A1 - B2, A2 - B1), dok će trećeplasirani i četvrtoplasirani iz skupina razigravati za poredak od 5. do 8. mjesta (A3 - B4, A4 - B3).
18. travanj 2024 09:06