StoryEditorOCM
VaterpoloPRVENSTVO HRVATSKE |

JUGAŠI VEĆ U POLUFINALU Tko će se za finale boriti protiv Primorja EB, a tko protiv splitskog Jadrana?

Piše Tonči Vlašić
30. lipnja 2020. - 21:34
Mlađi kadeti Jug Adriatic osiguranja dobili su i drugu utakmicu u skupini 'B' završnog turnira prvenstva Hrvatske, koji se igra u Šibeniku. Bili su bolji od splitskog Mornara s 13:9, a kako je isto uspio i Zadar 1952., momčad trenera Željka Vukčevića i Mara Balića skupa sa Zadranima osigurala je plasman u polufinale. U zadnjem kolu, koje se igra u srijedu, 1. srpnja, Jug AO i Zadar 1952. će između sebe odlučiti tko će biti pobjednik skupine. Zadranima, koji imaju bolju pogodak razliku, igra i neodlučan rezultat. 

Jug Adriatic osiguranje je uspjeh protiv Mornara BS izborio igrajući u sastavu: Antoan Špilar, Tino Savinović, Juraj Kulišić, Luka Čurlin (2), Ante Jerković (3), Mateo Benussi (2), Antonio Hezonja, Lovro Zvono, Maro Šušić (2), Nikola Perak, Marin Zeko (1), Petar Kulaš (1), Marino Brzica i Niko Đerek (2).

U skupini 'A' Cavtat je i dalje bez boda te je uoči zadnjeg kola ostao bez izgleda izbjeći posljednju poziciju. Nastup u Šibeniku zaključit će na posljednjem, 9. mjestu. U trećoj utakmici na turniru bolji od ekipe trenera Pava Pulića bio je domaćin, Solaris, rezultatom 21:3. Cavtat je protiv Solarisa nastupio u sastavu: Dominik Glavinić, Miho Blažević (1), Noel Hanzijer, Roko Miljan Popović, Niko Miljas, Ivano Lončar, Luka Lonza (1), Stjepo Guljelmović, Frano Pavlić, Hrvoje Stjepović (1), Maro Kovačević, Adrian Pavlović, Stjepan Vuković i Ivan Puljić.

U posljednjem, 5. kolu, Cavtat igra protiv splitskog Jadrana, koji je osigurao kao drugi u skupini polufinale, a što je uspjelo i riječkom Primorju EB, koji će u polufinale ući kao pobjednik skupine 'B' te će za finale igrati protiv drugoplasiranog sastava skupine 'A'.
23. travanj 2024 08:23