StoryEditorOCM
TenisNOVI USPJEH PARA RAGUSE

Stjepan Bogdan i Tymofii Milovanov osvojili 21. izdanje Adriatic Cupa do 16 godina, turnir iz kalendara Tennis Europe uzeli s pet pobjeda!

Piše Tonči Vlašić
29. ožujka 2022. - 15:22

Stjepan Bogdan i Tymofii Milovanov osvojili su u konkurenciji parova 21. izdanje Adriatic Cupa u Velom Lošinju, turniru trećeg ranga iz kalendara Tennis Europe za uzrast do 16 godina.

Par Tenis kluba Ragusa do finala je stigao sa četiri pobjede bez izgubljenog seta, dok je u finalu napravio preokret. Slovenci Vid Mihar i Blaž Stebalj su dobili prvi set u tie breaku sa 7:3, Bogdan i Milovanov su u drugom setu bili bolji sa 6:4, te je o pobjedniku odlučio treći set, tj. produženi tie break do 10, koji je pripao članovima dubrovačkog kluba rezultatom 10:6.

Članovi Raguse nastupili su pod vodstvom trenera Paska Barovića. U turniru parova nastupili su igrači iz Slovenije, Italije, Francuske, Njemačke, Malte, Srbije, Bosne i Hercegovine, Velike Britanije, Austrije, Crne Gore, Kosova, Ukrajine, Češke i Hrvatske.

Bogdanu i Milovanovu je ovo drugi osvojeni turnir iz kalendara Tennis Europe, prvi u uzrastu do 16 godina. Prethodno su 2020. godine osvojili Mostar Open za uzrast do 14 godina. 

23. svibanj 2024 13:23