StoryEditorOCM
TenisDRUGI GRAND SLAM TURNIR SEZONE

Lucija Ćirić Bagarić dobila u paru s Belgijkom deset od zadnjih dvanaest gemova, nastavila pobjednički niz, te izborila četvrtfinale Roland Garrosa!

Piše Tonči Vlašić
1. lipnja 2022. - 17:51

Niti 24 sata nakon prve, druga pobjeda Lucije Ćirić Bagarić u Parizu. Sa Sofiom Costoulas iz Belgije izborila je četvrtfinale turnira parova na juniorskom Roland Garrosu. Jučer na startu turnira 6:3 i 6:3 protiv Luce Udvardy iz Mađarske i Nine Vargove iz Slovačke, a danas u 2. kolu, tj. osmini finala, 7:5 i 6:2 protiv Ruskinje Mirre Andreeve i Čehinje Tereze Valentove.

Suparnice su u prvom setu vodile s 5:3 nakon čega su Lucija i Sofia osvojile šest gemova u nizu, a nakon izjednačenja na 2:2, dobile su iduća četiri gema te otišle među osam najboljih parova na drugom Grand Slam turniru sezone.

Opet su dobro igrale - naglašava se u izvješću iz Pariza. 

Tko će im biti suparnice u četvrtfinalu, Ćirić Bagarić i Costoulas, koje su u ulozi sedmih nositeljica, doznat će večeras. Bit će to ili treće nositeljice, Amerikanke Liv Hovde i Quvia Lopez, ili njemački par, Ella Seidel i Joelle Lilly Sophie Steur.

Ćirić Bagarić i Costoulas su nanizale sedam pobjeda. Prethodno su s pet pobjeda osvojile Otvoreno prvenstvo Italije. Sad ih ide i u Parizu, na najvećoj pozornici. 

24. travanj 2024 04:27