StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE |

ŽUPLJANIN IDE U POLJSKU Antun Račić 19. prosinca brani naslov prvaka KSW-a

Piše Tonči Vlašić
16. studenog 2020. - 14:01
Antun Račić će braniti naslov prvaka KSW-a u bantam kategoriji na 57. priredbi sjajne poljske organizacije, koja će se održati 19. prosinca u Poljskoj.

KSW ističe kako je 30-godišnji Župljanin, koji u profesionalnoj karijeri ima 24 pobjede, 8 poraza, dok je jedna borba zavšila bez pobjednika, ušao u povijest kad je prošle godine na 51. priredbi u zagrebačkoj Areni pobijedio Damiana Stasiaka, te osvojio pojas prvaka, prvi u povijesti bantam kategorije KSW organizacije.

image
Antun Račić u zagrebačkoj Areni 2019. godine foto: Tonči Vlašić


Račić je jedan od najboljih boraca u svojoj kategoriji. U KSW-u je bez poraza. Ima čistih 5:0. Prvu profesionalnu borbu u karijeri odradio 2009. godine na četvrtom izdanju Noći Gladiatora u Gospinom polju. Osim u Hrvatskoj borio se u Njemačkoj, Republici Irskoj, Italiji, Sloveniji, najviše puta u Rusiji, zatim u Ukrajini, Finskoj i Poljskoj. 

KSW je otkrio kako će se na 57. priredbi, kad Račić bude branio naslov prvaka u bantam kategoriji, ogledati za pojas prvaka u teškoj kategoriji Phil De Fries (18-6), aktualni prvak, te poljski veteran Michala Kita (20-11-1).

image
The male break dancer in water on dark background.
26. travanj 2024 02:51