StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

Župa dubrovačka je dobila svaki krug u Srebrenom, te su prvi bodovi na njenom kontu

Piše Tonči Vlašić
7. studenog 2023. - 09:40

Poraz na startu od Nade u Splitu sa 16:10, a zatim pobjeda 17:9 protiv Otoka u Srebrenom, te je Župa dubrovačka nakon dva kola nove sezone među kvartetom koji ima polovičan učinak u južnoj skupini Prve hrvatske lige, drugom razredu hrvatskog boćanja i koji je plasiran od trećeg do šestog mjesta (Naklice, Nada i Otok imaju također po pobjedu i poraz).

Brela i Sokol Orbico su na prva dva mjesta sa svih šest bodova (dvije pobjede), dok su Slivno, drugi predstavnik Dubrovačko-neretvanske županije u natjecanju, i Crvene kuće dva sastava bez boda.   

Slivno je u 1. kolu bilo gost Brela i izgubilo s 21:5, a u drugom kolu, domaćin je u dvorani u Metkoviću, poraženo je od Naklica 12:14.

Župa dubrovačka je nakon prvog kruga, prve četiri discipline, povela protiv Otoka sa 6:2. Na ‘gumama’ je dobila tri, a izgubila dvije discipline, te joj je u zadnjem krugu za pobjedu trebalo još dva poena. Osvojila ih je pet, te je ostvarila uvjerljivu pobjedu. Uspjela je to igrajući u sastavu: Ivica Antunović, Nedjeljko Bogoje, Miljenko Dundić, Ante Farčić, Alen Franić, Mario Gašpar, Miro Mihaljević, Vlaho Monković, Stipe Petričević, Mateo Počanić, Maro Turčinović i Boris Vuksanović.

Slivno - Naklice 12:14. U prvom i zadnjem krugu po 4:4 (svatko je dobio po dvije discipline), a na ‘gumama‘ 4:6..

U 3. kolu, 11. studenog, Slivno je gost Crvenih kuća, a Naklice će ugostiti Župe dubrovačku.

29. travanj 2024 02:14