StoryEditorOCM
OstaloDANI TRČANJA |

VIDIMO SE U RUJNU Novi datumi Du Motiona 2020. godine!

Piše PSD.
15. ožujka 2020. - 11:20
Zbog neizvjesnosti koju je donijela COVID-19  pandemija i mjera koje se trenutno poduzimaju u Hrvatskoj i svijetu, bili smo prisiljeni odgoditi ovogodišnje izdanje Du Motiona najavljeno za travanj u Dubrovniku. Novi datumi održavanja utrka su 26. i 27. rujna 2020. - istaknuli su organizatori utrke u svom priopćenju.

Svjesni smo da je odluka o odgađanju Du Motiona mnogima teško pala, ali smo vam pravovremenom reakcijom željeli omogućiti da reorganizirate svoj dolazak u Dubrovnik, unaprijed rezerviran smještaj, avionske karte… Svi trkači koji su se registrirali za utrke 25. i 26. travnja automatski su prijavljeni za utrke u novom terminu 26. i 27. rujna, a sve informacije vezane uz promijenjene datume održavanja Du Motiona primit će putem e-maila. Svima kojima novi termin ovogodišnjih utrka iz bilo kojeg razloga ne odgovara, nudimo mogućnost prebacivanja registracija u 2021., u kojoj će se Du Motion održati 24. i 25. travnja, ili bilo koju iduću godinu održavanja Du Motiona, kao i mogućnost prebacivanja registracije na druge trkače. O svim eventualnim promjenama kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@du-motion.com.

Veliko vam hvala na brojnim izrazima podrške, strpljenju i razumijevanju koje ste pokazali u ovoj dosad nezabilježenoj situaciji. Ovim putem želimo iskazati podršku cijeloj trkačkoj zajednici i kolegama organizatorima koji su, baš poput nas, bili prisiljeni otkazivati ili odgađati događaje nakon višemjesečnog mukotrpnog rada na pripremama. No, ponovit ćemo još jednom - zdravlje i sigurnost su iznad svega! Isključivo odgovornim ponašanjem i pridržavanjem uputa nadležnih tijela možemo doprinijeti zaustavljanju pandemije i ostavljanju ovih teških vremena iza nas. Želimo zahvaliti i svim našim partnerima na izuzetnoj kooperativnosti i brzoj reakciji zahvaljujući kojima smo uspjeli dogovoriti novi termin održavanja. Hvala vam još jednom od srca! Vi ste uistinu naši trkački heroji! Vidimo se ove jeseni u Dubrovniku! - napisao je Tim Du Motion.
20. travanj 2024 05:42