StoryEditorOCM
OstaloVESLANJE |

TREĆA REGATA KUPA DALMACIJE Neptunaši izveslali sedam medalja u Makarskoj

Piše Tonči Vlašić
17. svibnja 2021. - 10:35

Nismo mogli biti kompletni, međutim, oni koji su nastupili su ostvarili lijep rezultat na trećoj regati Kupa Dalmacije, koja je održana u Makarskoj po kišnom i oblačnom vremenu. Zbog valova, nemirnog mora, organizatori su nakon prvih deset utrka skratili stazu sa 2000 na 1000 metara. Nastupili smo s 13 posada, u svim dobnim kategorijama, te smo zauzeli ukupno šesto mjesto. Najviše uspjeha je imao zadarski Jadran. Osvojili smo ukupno sedam medalja, dvije zlatne, srebrnu te četiri brončane - istaknuli su u Veslačkom klubu Neptun

Redom, najbolji su bili dvojac na pariće mlađih junior (Toni Pulić i Maro Mojaš) i četverac s kormilarom mlađih junior (Dominik Lalatović, Josip Papak, Roko Sekondo, Jakov Lazar i kormilar Roko Arčanin). Srebro je izveslao dvojac na pariće u seniorskoj konkurenciji (Matija MediLovro Ćondrić).

Brončani su bili Ivan Pecotić u skifu u konkurenciji mlađih junior, Nika Sebastian u skifu u konkurenciji seniorki, zatim dvojac na pariće kadeta (Marko Čućković i Ante Klešković), te četverac na pariće – Jola mlađih kadeta (Andro Besjedica, Pjero Vuletić, Petar Tepšić, Dominik Ramić i kormilar Lovro Vunović).

26. travanj 2024 15:45