StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

Super derbi Super lige, super Libertas Marinkolor danas protiv prvog pratitelja: ‘Idemo Pituri, idemo u napad za naše boje do pobjede nove‘

Piše Tonči Vlašić
13. travnja 2024. - 08:38
Slavi Libertas Marinkolor nakon što je bio super u super derbiju HEP Super lige, dobio usred Zagreba STK Zagreb s 3:1Tonči Vlašić/

Libertas Marinkolor savršenih 16/0, naravno, kad je tako, kad je jedini bez greške ove sezone, prvi je u HEP Hrvatskoj Super ligi. GSTK Zagreb drugi s 14/3, četvrti StaRR s 23/4, četvrti STK Zagreb s 13/3, preostalih sedam sastava najvećeg ranga je donji dom koji predvodi zadarski Donat sa 7/9 na petom mjestu, a na začelju Marathon s 13/3.

Međutim, godinama je tako, u Gospinom polju malo tko gleda prema donjem dijelu tablice. Non stop je bitka za vrh, desetljeće bitka za trofeje. Danas je veliki dan. Danas bi Miho Simović, Tomislav Japec i Filip Čipin otvoriti šampanjac. Dolazi u goste GSTK Zagreb, pobjeda donosi potvrdu naslova prvaka već danas, 13. travnja. Četvrtog uzastopnog, petog ukupno.

‘Pituri‘ zovu navijače, sve prijatelje kluba. Ne samo danas na GSTK Zagreb, već i sutra na ogled s Pulom, zadnje dvije domaće superligaške utakmice ove sezone. Posao nije završena, iako više nitko ne sumnja kako će podići kantu, pogotovo nakon prethodnog radnog vikenda kad su usred Zagreba svladali po drugi put ove sezone STK Zagreb, a dan poslije dočekali da StaRR zaustavi GSTK Zagreb.

Derbi predzadnjeg kruga HEP Hrvatske lige između Libertas Marinkolora i GSTK Zagreb igra se ove subote, 13. travnja, u maloj dvorani Gospina polja s početkom u 17 sati. S Pulom ‘Pituri’ igraju u nedjelju, 14. travnja, u 11 sati.

01. svibanj 2024 15:25