StoryEditorOCM
OstaloBADMINTON |

SAVRŠENI VIKEND BARBARE JANIČIĆ Dubrovkinja pobjednica juniorskog Kupa Hrvatske, a ostala u igri i za osvajanje seniorskog!

Piše Tonči Vlašić
15. studenog 2020. - 22:07
Savršen vikend je imala Dubrovkinja Barbara Janičić, juniorska reprezentativka Hrvatske, članica Badmintonskog kluba Dubrovnik. Prvo je slavila na trećem, predzadnjem turniru seniorskog Kupa Hrvatske u Zagrebu, a potom je osvojila i posljednji, četvrti turnir juniorskog Kupa Hrvatske, koji je održan u Čakovcu. Trijumfom u seniorskoj konkurenciji, drugim uspjehom ove sezone, ostala je u igri za osvajanje seniorskog Kupa Hrvatske za 2020. godinu, a pobjedom u juniorskoj konkurenciji je potvrdila kako nema bolje u njenom uzrastu - Barbara je pobjednica juniorskog Kupa Hrvatske za 2020. godinu! 

Redom, s tri pobjede, bez izgubljenog gema, osvojila je u Zagrebu turnir trećeg kruga seniorskog Kupa Hrvatske. Na putu do naslova pobjednice dobila je prvo drugu nositeljicu, Iru Martinuš, zatim treću nositeljicu Ivu Sulić, te na kraju, nakon 44 minute borbe s 21:18 i 21:19 prvu nositeljicu, Doru Drvodelić. Sve tri suparnice su članice Medvedgrada 1998.

Dan poslije, u Čakovcu je opravdala ulogu prve nositeljice u juniorskoj konkurenciji. Također je do najviše stepenice pobjedničkog postolja ostvarila tri pobjede. Uz to je je na turniru juniorskog Kupa Hrvatske osvojila srebro u mješovitim parovima igrajući s Filipom Antunovićem iz Badmintonskog kluba VG iz Velike Gorice.
20. travanj 2024 06:32