StoryEditorOCM
OstaloJELKA TEPŠIĆ ČESTITALA MALIM TAEKWONDAŠIMA

Pun Stradun medalja, a trenerice Sharka Sanja Rosandić i Daria Margeta najavljuju nove uspjehe: ‘Bit ćemo još bolji!‘

Piše Tonči Vlašić
26. listopada 2021. - 15:47
Jelka Tepšić, zamjenica gradonačelnika, čestitala je Taekwon-do klubu Shark Dubrovnik na uspjehu ostvarenom na državnom prvenstvuTonči Vlašić

Gužva je bila danas u prostorijama grada, a kako i ne bi kad se Taekwondo klub Shark s državnog prvenstva vratio sa čak 42 medalje. Čak je dvadeset natjecatelja dubrovačkog kluba stajalo na pobjedničkom postolju.

Na prijem kod zamjenice gradonačelnika Jelke Tepšić stigli su samo zlatni s trenericama Sanjom Rosandić i Dariom Margetom, a njih je u ovoj lijepoj priči čak sedmero. Da, toliko ih je gledalo konkurenciju s najviše stepenice državnog prvenstva za kadetkinje i kadete, juniorke i juniore, te seniorke i seniore u kategorijama borbe i forme.

Na prijemu su tako bili Ana Vukanović, Nina Vukanović, Karmen Tapalović, Toni Mužević, Tomislav Birimiša, Maroje Capurso i Nikoleta Popović uz napomenu kako su Nina, Karmen, Toni i Tomislav osvojili po dva zlata.

Osim tih 11 zlata dubrovački klub se može pohvaliti još sa 14 srebrnih i 17 brončanih medalja, te činjenicom kako je bio treći najuspješniji klub državnog prvenstva. Tepšić je Sharkovcima čestitala, uručila zlatnima i njihovim trenericama poklone, poželjela puno uspjeha na idućim natjecanjima. Trenerice su istaknule: 'Bit ćemo još bolji!'. 

Bude li tako, bit će opet pretijesna gradska vijećnica.

image
Zlatni Sharkovci - s lijeva na desno: Nina Vukanović, Tomislav Birimiša, Ana Vukanović, Karmen Tapalović, Maroje Capurso, Toni Mužević i Nikoleta Popović
Tonči Vlašić
28. svibanj 2024 12:53