StoryEditorOCM
OstaloAMERIČKI NOGOMET |

OZLJEDE, UMOR, NEDOSTATAK SREĆE Dubrovnik Sharks će se za naslov prvaka boriti opet u Splitu, a ne kod kuće

Piše Tonči Vlašić
17. svibnja 2021. - 19:57

Nije uspio Dubrovnik Sharks osvojiti prvo mjesto u ligaškom dijelu Hrvatske flag football lige, nije uspio na zadnjem turniru dobiti po drugi put ove sezone Osijek Cannones i Zagreb Patriots te uzeti vodeću poziciju, koju je dohvatio na prvom turniru, te imao sve u svojim rukama uoči posljednjeg, četvrtog turnira u Osijeku. Zbog toga neće biti domaćin završnog turnira, već će se za naslov prvaka boriti u domu aktualnog prvaka, Split Sea Wolvesa.

Porazima Dubrovnik Sharksa na zadnjem turniru kumovale su ozljede, dodat će iz dubrovačkog kluba: i umor od putovanja, te manjak sreće (Osijek Cannons – Dubrovnik Sharks 45:32, Dubrovnik Sharks – Zagreb Patriots 52:20). Uglavnom, Split Sea Wolves je čekao i dočekao poraze Sharksa u Osijeku, te tako dohvatio 'jedinicu'. Opet će biti domaćin završnog turnira na kojem neće igrati četiri najbolja, na način kako je to bilo proteklih godina, polufinale prvi protiv četvrtog, a drugi protiv trećeg, već će ovaj put na završnici igrati tri najbolja sastava. Treće mjesto je zauzeo Zagreb Patriots (Osijek i Bjelovar nisu uspjeli izboriti završnicu).

Na završnom turniru igrat će svatko sa svakim. Dubrovnik Sharks je prethodne dvije godine bio drugi. Gori od želje osvojiti po prvi put naslov prvaka. U ligaškom dijelu dubrovački sastav ima polovičan učinak protiv Split Sea Wolvesa, kao i protiv Zagreb Patriotsa. Split Sea Wolves je oba puta dobio Zagreb Patriots.

Finalni turnir se u Splitu igra krajem svibnja. Neka treća bude sreća - istaknuli su Dubrovnik Sharksi.

29. svibanj 2024 02:09