StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE |

OZLJEDE ‘KROJE‘ TURNIR Gordan Lovrić se neće boriti protiv Ermina Sakija, Luka Milidragović još nema potvrdu tko mu je suparnik u polufinalu

Piše Tonči Vlašić
25. kolovoza 2020. - 10:42
Gordan Lovrić i Luka Milidragović su dvojica članova dubrovačkog Gladiatora, koji su odabrani za nastup na FNC Armagedon foto: Tonči Vlašić
Sedam dana nakon što je Luka Milidragović bio uspješan na prvoj četvrtfinalnoj večeri turnira FNC Armagedon, priredbe koja je okupila 32 borca regije, 21-godišnji Dubrovčanin je pobijedio nakon deset minuta borbe Aleksandra Terzića iz Srbije te se plasirao u polufinale kategorije do 70 kilograma, u zagrebački 'kavez' će ući još jedan borac dubrovačkog Gladiatora. 23-godišnjeg Gordana Lovrića u drugoj četvrtfinalnoj večeri, koja će se održati u subotu, 29. kolovoza, čeka u borbi za polufinale kategorije do 66 kilograma Mađar Robert Kardos.

- Trebao sam se boriti protiv Ermina Sakija iz kluba Milion Petrinja, ali on je otkazao nastup zbog ozljede koljena, te će mi suparnik biti Kardos, koji je dobar u hrvanju – potvrdio je Lovrić.

Karods je 25-godišnjak iz Szegeda. Ima dvije pobjede i jedan poraz. Luka Milidragović još ne zna protiv koga će se boriti u polufinalu.

- S obzirom na ozljede pojedinih boraca, još ne znam protiv koga bi se trebao boriti. Možda Marko Bojković, borac iz Srbije, koji ima 18 godina. Polufinale su još u mojoj kategoriji izborili Lazar Kukuličić i Patrik Čelić, međutim, ozljede su problem, te bi mogao među četiri ući netko od poraženih u četvrtfinalu, a zbog toga bi moglo doći do promjene tko protiv koga u polufinalu. Međutim, ubrzo će se sve znati, mislim već nakon što završi druga četvrtfinalna večer. Inače, polufinalne borbe su 19. rujna. Vjerujem kako će i Gordan izboriti polufinale, točnije, očekujem kako ćemo obojica otići do kraja te slaviti svaki u svojoj kategoriji - istaknuo je Milidragović.

- Uspio sam na startu izbaciti za mnoge prvog favorita kategorije, Terzića, te ostvariti veliku pobjedu – naglasio je Milidragović.

Pobjednik svake kategorije dobit će ugovor na tri borbe u FNC-u, a jedan od njih bit će nagrađen i ugovorom s poljskom organizacijom, KSW-om.
23. svibanj 2024 19:40