StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Opet Dario Marinović pogađa u najjačoj ligi svijeta, sad je srušio svoj bivši klub i doprinio rušenju 15 godina duge neugodne tradicije

Piše Tonči Vlašić
22. svibnja 2022. - 15:54

Dario Marinović je opet pogodio. Ide ga ove sezone, pogotovo u završnici lige, nakon Europskog prvenstva. Baš ga ide. Ovaj put je razloga za zadovoljstvo nakon pogotka dosta više. Pogodio je u susjedskom derbiju, u gostujućem trijumfu, i to je zatresao mrežu svog bivšeg kluba ElPozo Murcia.

Jimbee Cartagena je ostvarila 2:1 pobjedu te sačuvala tri kola prije kraja ligaškog dijela drugo mjesto. Ima 53 boda, dva više od Movistar Intera, četiri više od Palma Futsala, a ElPozo Murcia je sad izvan doigravanja. Istina, ima utakmicu manje, a isto broj bodova kao i osmi Catgas, bod manje sedmog Jeana, dva manje od šeste Ribera Navarre...

Barcelona je vodeća s 59 bodova. Još je devet bodova u igri. 

Marinović je prvi pogodio. Jimbee Cartagena je vodila od 18. do 36. minute. Dvije minute nakon autogola, kojim je ElPozo došla do izjednačenja, isto toliko prije kraja , Solano je strijelac za slavlje gostiju.

Lucao je s 13 pogodaka prvi topnik Jimbee Cartagene, dok je prvi topnik lige Thomas Drahovsky iz Catgasa s 21 pogotkom. Marinović je na 12 pogodaka, te na diobi šesnaestog mjesta liste strijelaca najjače lige svijeta.

16. lipanj 2024 10:48