StoryEditorOCM
OstaloUMJESTO ČESTITKE

Nenad Kosović, srcem, perom i fotoaparatom po Korčuli, Pelješcu, ali i Lastovu i Mljetu, zaslužio je odavno pljesak, dobitnik je nagrade HZSN-a!

Piše Tonči Vlašić
15. travnja 2022. - 13:36
Hrvoje Zovko je u ime Hrvatskog zbora sportskih novinara uručio Nagradu za lokalno novinarstvo Nenadu KosovićuRanko Šuvar/Cropix

Blok u jednoj ruci, lapis u drugoj, fotoaparat je oko vrata, kapa na glavi, kad odloži prvo, uzme drugo, uglavnom, ili piše, ili slikava, non stop je u akciji. I tako desetljećima, a od 2010. godine sve je uredno spremljeno na markopolosport.net-u.

Samo u protekloj godini 'izbacio' je na portalu 500 tekstualnih i foto priloga sa sportskih događanja održanima na područja otoka Korčule i poluotoka Pelješca, ali i Lastova i Mljeta. 

Izvještava Nenad Kosović o svim sportovima – od nogometa, malog nogometa i futsala preko rukometa, vaterpola i  plivanja do atletike, boćanja i borilačkih grana, temama iz povijesti, pa i dječjim i veteranskim natjecanjima. Zadužio je regiju ustrajnošću, točnošću i predanošću. Srcem! 

S vremenom na vrijeme je i naš suradnik, također godinama. Uvijek zanimljiv, uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Nenad Kosović, za nas gospar Neno, zaslužio je odavno pljesak. Sad je nagrađen na festi Hrvatskog zbora sportskih novinara Nagradom za lokalno novinarstvo.

Zasluženo!

image

Nenad Kosović u akciji

Tonči Vlašić
03. srpanj 2024 10:42