StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

JIMBEE CARTAGENA OSVOJILA PRVI DIO SEZONE Vratio se Dario Marinović na vrh španjolskog prvenstva!

Piše Tonči Vlašić
16. veljače 2021. - 19:54

Jimbee Cartagena za koju ove sezone igra Dario Marinović uspješno je odradila zaostatak iz 17. kola. Dobila kod kuće Real Betis s 5:2, te se vratila na vrh tablice, kojeg je izgubila u subotu porazom kod kuće od Barcelone. Pobjedom u utakmici posljednjeg kola prvog dijela sezone, Jimbee Cartagena je ponijela laskavi naslov 'jesenskog/zimskog prvaka'.

Marinović i ekipa su dobili šest od posljednjih sedam utakmica, imaju bod više od Levantea, koji ima utakmicu manje, te dva boda više od trećeplasirane Palme Futsal. Četvrta je Barcelona, aktualni europski prvak, koja je osvojila 35 bodova, dok je na petom mjestu Movistar Inter s 34 boda, ali i odigrane dvije utakmice manje...

Marinović nije tresao mrežu Real Betisa, a sa 7 pogodaka je peti strijelac momčadi ove sezone. Prvi je Brazilac Waltinho s 12 pogodaka, 9 pogodaka je postigao Solano, a po 8 pogodaka Andresito i Lucao.

Idući nastup Jimbee Cartagena ima u nedjelju, 21. veljače, kad je gost Peniscola RehabMedic, sastava koji sa 17 bodova zauzima 13. mjesto u konkurenciji 18 klubova.

25. travanj 2024 13:41