StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE |

FNC ARMAGEDON U ZAGREBU Gladiator neće polufinalnu večer pamtiti po dobru...

Piše Tonči Vlašić
3. listopada 2020. - 22:17
Gordan Lovrić i Luka Milidragović su dvojica članova dubrovačkog Gladiatora, koji su odabrani za nastup na FNC Armagedon foto: Tonči Vlašić
Dvojac dubrovačkog Gladiatora u polufinalu FNC Armagedona nije bio uspješan. Luka Milidragović je u kategoriji do 70 kilograma poražen od Marka Bojkovića iz beogradskog Ahileja, a Gordan Lovrić u perolakoj kategoriji od Nina Škrijelja iz zagrebačkog ATT-a.

U izvješćima iz Zagreba stoji kako je Lovrić odlično ušao u meč nakon čega je Škrijelj preuzeo inicijativu i slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi, dok su u prvoj rundi Milidragović i Bojković pokušali završiti meč giljotinom čemu je bliži bio Dubrovčanin, ali se srpski borac izvukao. Uzvratio je Bojković odličnom stojkom i teško je bilo bodovati prvu rundu.

Drugu je rundu malo bolje otvorio Milidragović, ali Bojković je u zadnje dvije minute uspio u parteru biti mnogo bolji te zaraditi dodatnu rundu u kojoj se vidio umor kod oba borca. Međutim, u kojoj je Bojković bio gornji borac u parteru te je zasluženo, stoji, slavio sudačkom odlukom.
24. lipanj 2024 15:34