StoryEditorOCM
OstaloAMERIČKI NOGOMET |

DUBROVAČKI KLUB OPET NA FINAL FOURU Sharksi žele ove godine napraviti korak naprijed te na kraju ‘ugristi‘ zlato!

Piše Tonči Vlašić
8. studenog 2020. - 20:19
Dubrovnik Sharks na prvom kvalifikacijskom turniru, koji je odigran u Dubrovniku 19. rujna 2020. godine foto: Tonći Plazibat
Prošle godine su prvi put izborili Final four, a na njemu uzeti srebro, ostvarili svoj najveći uspjeh, bili doprvaci Hrvatske, a ove godine su kroz kvalifikacijske turnire opet uspjeli izboriti plasman na završni turnir, Final four Hrvatske Flag Football Lige, te ih čeka nova bitka za vrh.

Dubrovnik Sharks je na zadnjem, četvrtom kvalifikacijskom turniru, koji je odigran u Karlovcu, ostvario nove dvije pobjede, te potvrdio plasman na Final four. Dobio je Osijek Cannons (34:13) i Zagreb Patriots (40:38), te nastup u ligi zaključio s osam pobjeda i dva poraza, drugim mjestom u diviziji jug.

- Split Sea Wolves, aktualni prvak, najbolji je u našoj diviziji, a mi smo drugi, dok je u diviziji sjever prvi Bjelovar Greenhorns, a drugi Osijek Cannons. Split Sea Wolves, koji ima najbolji omjer pobjeda i poraza uzimajući u obzir obje divizije, domaćin je Final foura. Njegov suparnik u polufinalu je Osijek Cannons, a nas kao drugoplasirani sastav divizije jug čeka u polufinalu najbolji sastav divizije sjever, Bjelovar Greenhorns – istaknuo je Marko Miletić, igrač, ujedno predsjednik Dubrovnik Sharksa.

Osim njega u Karlovcu su ovog vikenda boje dubrovačkog kluba branili Luka Stanišić, Antonio Jogunica, Lujo Domaćin, Maroje Zec, Đino Bebić, Toni Regjo, Luka Kordić, Marin Savinović, Tibor Malkić i Otton Roca.

image
Dubrovnik Sharks su u ligaškom dijelu dobili po prvi put u povijesti Split Sea Wolves, aktualnog prvaka, i to je u Gospinom polju bilo  46:40 za dubrovački klub foto: Tonći Plazibat


- Sve skupa ove odlične predstave u ligaškom dijelu sezone rezultat su dugih priprema i predanosti, kako svih igrača, tako i Ottona Roce, igrača trenera, te kondicijskog trenera Vedada Đuguma. Svaki turnir smo igrali sve bolje i bolje, te se nadamo kako ćemo najbolji biti na Final Fouru – istaknuo je Miletić.

Još se ne zna termin završnog turnira na kojem Dubrovnik Sharksi žele 'ugristi' zlato.
27. travanj 2024 17:16