StoryEditorOCM
NogometPRIPREMNE UTAKMICE |

TREBALO MU JE SAMO 25 MINUTA U DRESU NOVOG KLUBA Vicko Ševelj strijelac u svom debiju za Sarajevo!

Piše Tonči Vlašić
26. lipnja 2021. - 23:43

Iako bi i sam više volio da je prviu pogodak došao u europskoj utakmici ili na početku novog prvenstva protiv Tuzle Cityja, svakako je Vicko Ševelj sretan što je za samo 25 minuta u dresu svog novog kluba došao do gola – istaknuto je u izvješću s pripremne utakmice između Slobode i Sarajeva odigrane na Tušnju, koja je završila bez pobjednika – 1:1, a u kojoj je vodeći pogodak za Sarajevo postigao 20-godišnji Dubrovčanin.

Ševelj je prije neki dan napustio splitski Hajduk, te karijeru nastavio u dresu kluba, koji je u bivšoj državi bio najuspješniji BH Klub, dva puta bio prvak. Karijeru je Ševelj počeo na lapadskom travnjaku, kao kadet obukao dres splitskog Hajduka. Bio na kraju kapetan B momčadi za koju je u Drugoj HNL odigrao 42 utakmice, dok je u završnici prošle sezone tri puta igrao za prvu momčad splitskih 'Bilih'.

BH mediji ističu kako je Ševelj jedan od najnadarenijih hrvatskih igrača, kako je bio reprezentativac Hrvatske do 20 godina, koji može pokrivati više pozicija u obrani – svestrani defanzivac.

19. travanj 2024 22:46