StoryEditorOCM
NogometTURSKA |

DUBROVČANIN U AKCIJI, SEDMI PORAZ, ŠESNAESTA UTAKMICA Ne ide, pa ne ide, ali ima još jedno kolo, te čitav drugi dio prvenstva....

Piše Tonči Vlašić
25. prosinca 2020. - 21:20
Tomislav Glumac je sa svojim Umraniyesporom bio u akciji ovog petka, te nije bio uspješan. Poražen je u 16. kolu s 3:1 u gostima od Altaya, koji je ovom pobjedom preuzeo vodstvo na tablici Druge lige. Altay te na drugom mjestu Giresunspor imaju po 29 bodova. Prva dva mjesta vode izravno u najveći rang, a plasirani od trećeg do šestog mjesta razigravaju za treće, preostalo mjesto, koje donosi prolaz naprijed, a u ovom trenutku četiri kluba na tim pozicijama imaju po 27 bodova.

Umraniyespor za cilj ima naći se među tih šest najboljih, te pokušat izboriti plasman u najveći rang, međutim, uskoro će kraj prvog dijela prvenstva, a Glumac i ekipa su na samo 17 osvojenih bodova (4 pobjede, 5 remija i 7 poraza), te na 12. mjestu u konkurenciji 18 klubova. Bliži je poziciji koja vodi u niži rang, nego u doigravanje. Naime, tri najslabija ispadaju, a trenutno 16. ima 12 bodova. Međutim, još je dosta do kraja. Ima se odigrati 18 kola. U igri su 54 boda.

U 16. kolu Altay je poveo u 11. minuti. Šest minuta poslije je izjednačio Urmaniyespor, ali nakon šest minuta drugi pogodak domaćina, koji je u 78. minuti trećim pogotkom potvrdio uspjeh. Glumac je odigrao čitavu utakmicu.

U posljednjem kolu prvog dijela, 2. siječnja 2021., Glumac i ekipa dočekuju Akhisarspor, koji ima 13 bodova, ali i tri utakmice manje. Drugi dio prvenstva počinje 24. siječnja. 
24. travanj 2024 21:07