StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI KUP |

NERETVANAC ILI NERETVA, ODLUKA U SRIJEDU Ždrijeb polufinalnih parova dan poslije na Lapadu

Piše Tonči Vlašić
20. travnja 2021. - 13:18

Neretvanac ili Neretva - tko će biti pobjednik Županijskog kupa Nogometnog centra Dolina Neretve. Odulka pada u Opuzenu u srijedu, 21. travnja. Ogled dva člana južne skupine Treće hrvatske lige na Podvornici počinje u 16.30 sati. Pobjednik će se pridružiti u polufinalu Županijskog kupa pobjednicima preostala tri nogometna centra, a već se zna: Pelješac je osvojio Faraon iz Trpnja, član Druge županijske lige, pobjednik centra Lastovo - Korčula je BŠK Zmaj, član južne skupine Treće hrvatske lige, a u centru Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle do kraja je stigla Župa dubrovačka, član Prve županijske lige. 

Povjerenik za natjecanje Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog Neven Tomičić je već odredio, ždrijeb parova polufinala Županijskog kupa održat će se u Dubrovniku, u četvrtak, 22. travnja, u 10 sati u prostorijama Nogometnog kluba GOŠK Dubrovnik 1919. na lapadskom igralištu. 

Nema nositelja. Jedna utakmica odlučuje. U 'bubnju' će se naći četiri 'kuglice'. Koga prvog izvuču taj je domaćin klubu, koji će se izvući nakon njega. Idući koji se izvuče će dočekati klub čija je 'kuglica' zadnja ostala u 'bubnju'. Kao i prethodnih godina, tako i ove, pobjednik Županijskog kupa će izboriti plasman u završnicu Hrvatskog kupa.

GOŠK Dubrovnik 1919., branitelj naslova, ispao je na startu.

20. travanj 2024 04:44