StoryEditorOCM
NogometŽUPLJANIN NA ČELU HAJDUKA

Lukša Jakobušić nakon što je Marko Livaja produžio ugovor: ‘Znam da svi očekujete tko je novo pojačanje, ali ovaj će prijelazni rok biti malo drugačiji od prethodnog!‘

Piše Tonči Vlašić
15. srpnja 2022. - 07:19
sportski direktor Mindaugas Nikoličius. trener Valdas Dambrauskas, Marko LIvaja i predsjednik Lukša JakobušićDuje Klaric/Cropix

Znam da svi očekujete tko je novo pojačanje, ali ovaj će prijelazni rok biti malo drugačiji od prethodnog. Najveći izazov bit će zadržati ovu momčad na okupu, no ipak smo vam pripremili jedno iznenađenje i mogu objaviti da smo prije sat vremena potpisali produženje ugovora s Markom Livajom na još pet godina! - rekao je Lukša Jakobušić, Župljanin na čelu Hajduka nakon što je objavljeno kako je Livaja produžio ugovor sve do ljeta 2027. godine.

image

Ugovor do ljeta 2027. godine - Marko LIvaja i Lukša Jakobušić

Duje Klaric/Cropix
image

Lukša Jakobušić se obratio navijačima na Torcida kupu

Duje Klaric/Cropix

Hajduk je to objavio stigavši u kompletnom sastavu na najpoznatiji splitski malonogometni turnir, Torcida kup, pred svoje navijače. Jakobušić je nakon toga mikrofon prepustio Livaji. 

- Hvala svima i nadam se da će sljedeća sezona biti bolje od ove iza nas.

Livaja u Hajduk se vratio u veljači 2021. godine. Prošle godine je potpisao ugovor do 2024. godine. Sad ga je produžio za još tri.

Hajduk gradi budućnost oko svoje 'desetke', prvog topnika HNL-a s 28 pogodaka. Nova sezona počinje ovog petka, 15. srpnja. Dinamo i Lokomotiva igraju u Maksimiru. Hajduk kreće dva dana poslije, u nedjelju, 17. srpnja. Gost je Istre 1961.

25. travanj 2024 06:09