StoryEditorOCM
NogometTURSKA |

KRENULO UMRANIYESPOR Tomislav Glumac i ekipa ostvarili treću pobjedu u nizu, drugu gostujuću, i opet su skinuli sastav iz vrha

Piše Tonči Vlašić
19. veljače 2021. - 16:03

Krenulo je, krenulo Tomislava Glumca i njegov Umraniyespor. Treća prvenstvena pobjeda u nizu, a četvrta utakmica za redom bez poraza. Prije 14 dana skinuli su u gostima u tom trenutku drugoplasirani Istanbulspor s 3:2, nakon toga kod kuće fenjeraša, Eskisehirspor s 3:0, a danas u gostima petoplasirani Keciorengucu s 1:0, te sad zaostaju sedam bodova za šestom pozicijom, posljednjom koja vodi u doigravanje za najveći rang.

Do kraja lige je dvanaest utakmica (kola), dakle, 36 bodova je još u igri. I u idućem kolu, kao i u ovom, te kao i prije 14 dana, suparnik Glumcu i ekipi je klub koji zauzima mjesto koje vodi izravno u veći rang (prva dva mjesta) ili u doigravanje za plasman u veći rang (plasirani od trećeg do šestog mjesta, najbolji od njih će biti treći putnik iz Druge lige u najveći rang).

U idućem, 23. kolu, Umraniyespor dočekuje Adana Demirspor, koji je trenutno četvrti, koji ima osam bodova više i utakmicu manje. Glumac, stup obrane drugoligaša iz Istanbula, protiv Keciorengucua, kao i svaki put ove sezone kad je imao pravo nastupa, odigrao je čitavu utakmicu. Oko njegove ruke je u zadnje vrijeme kapetanska traka.

24. travanj 2024 04:45