StoryEditorOCM
NogometBRAVO ZA DUBROVČANINA

Karlo Sentić sjajan u svom debiju na vratima prve momčadi Hajduka u HNL-u, on i Marko Livaja junaci pobjede u Varaždinu!

Piše Tonči Vlašić
30. srpnja 2022. - 23:14

Pamtit će 30. srpnja 2022. godinee Dubrovčanin Karlo Sentić, 'Mali iz Grada', koji je imao debi u prvenstvenoj utakmici na vratima prve momčadi splitskog Hajduka. Pamtit će ga i po pobjedi, sjajnim obranama. Hajduk je s 2:0 slavio u Varaždinu protiv kluba s kojim je prošle sezone Sentić osvojio prvo mjesyto u Drugoj HNL, te tako izborio plasman u najveći rang.

Karlo je ponikao u Nogometnoj akademiji Libertas. Potom se iskazao u mlađim uzrastima splitskog Hajduka u kojem je igrao za B momčad, bio njezin kapetan, te bio priključen prvoj momčadi, a kojeg su 'Bili' prošlo ljeto posudili Varaždinu.

Pamti se kako je 21-godišnji Sentić jedanaest utakmica u dresu Varaždina bio čiste mreže, kako je primio manje od jednog pogotka u prosjeku...

Sad prva utakmica na vratima prve momčadi Hajduka u prvenstvu. Čista mreža! U početku utakmice zaustavio je čiste prilike Elezija i Tekliča, a nakon dva pogotka Marka Livaje, opet se, početkom nastavka, istknuo Dubrovčanin, koji nije dozvolio Varaždinu ni počasni pogodak. 

20. travanj 2024 13:40