StoryEditorOCM
Nogomet21. DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA

Kakva sreća, kakva radost, a gubili su na ulasku u zadnjih dvadesetak sekundi utakmice! VHNK Dubrovnik je u finalu!

Piše Tonči Vlašić
25. veljače 2024. - 13:06

VHNK Dubrovnik je u finalu. Marko Dadić je izjednačio 17 sekundi prije kraja utakmice na 1:1 protiv Podstrane, koja je povela četiri minute prije kraja pogotkom Marina Nerlovića. Kako se nije zatresla još jednom mreža u tom preostalom vremenu, izvodili su se u prvom polufinalu penali.

Sva tri izvođača s jedne i druge strane su pogodila (Denis Hasanović, Stjepan Rezo i Ante Daničić za VHNK Dubrovnik, a za Podstranu Tomislav Buljan, Antonio Lisica i Marin Nerlović), a zatim je odlučeno Denis Hasanović ili Tomislav Buljan. Prva dodatna serija – obojica su pogodila. Druga dodatna serija – obojica su opet pogodila. Treća dodatna serija – pogodio je Hasanović, nije Buljan.

Pamtit će se kako su Matija Zore, Igor Zekić, Stjepan Rezo, Ivan Rezo, Nino Dubretić, Nikša Prlenda, Denis Hasanović, Goran Curić, Hrvoje Šimunović, Ante Daničić i Marko Dadić su dobili prvo polufinale VHNK Dubrovnik u povijesti na dvoranskim prvenstvima HNS-a za veterane.

VHNK Dubrovnik će tako igrati za prvaka 21. Dvoranskog prvenstva Hrvatskog nogometnog saveza za veteran, koje je okupilo 54 momčadi. Tko će mu biti suparnik u finalu, Neretva ili Bilice? Finale u Makarskoj igra se u 14.30 sati.

Prvi put VHNK Dubrovnik na pobjedničkom postolju!   

03. svibanj 2024 19:29