StoryEditorOCM
ZabavaGovor tijela

Žena vam šalje signale da joj se sviđate, a vi to ne vidite, ovo su geste koje bi vam mogle pomoći

Piše dv
19. travnja 2023. - 16:34

Poznata situacija - upoznali ste djevojku koja vam se svidjela i izašli ste s njom...

Sjedite satima u kutu kafića i pričate o svemu i svačemu. Ipak, ponekad je vrlo teško, pogotovo ako imate tremu, uočiti jeste li na dobrom putu da je osvojite ili ne. Nakon riječi koje je izgovorila, postoji li drugi način da saznaš sviđate li joj se ili ne? Naravno da ima. Znakovi koje vam nesvjesno šalje reći će vam mnogo više o njenom dojmu o vama nego bilo što što bi vam mogla reći. Ako naučite čitati njezin govor tijela, nećete joj morati ni postaviti pitanje koje vam je bilo na umu i znat ćete želi li vas opet vidjeti. Njezin govor tijela odvest će vas u sasvim novu dimenziju, piše Muški magazin, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Pogled

Obratite pozornost na njezin pogled. Ako vas neprestano gleda i upija svaku vašu riječ, očito joj se sviđate. Ako vas je prilikom upoznavanja odmjerila od glave do pete i svaki sljedeći trenutak koristila da upotpuni sliku o vama, očito je zainteresirana. Ako s vama uspostavlja izravan kontakt očima, umjesto da gleda u svoj telefon ili negdje sa strane, imate dobre šanse s njom. Ako taj isti pogled prati i osmijeh, na sigurnom ste terenu i krenite u akciju!

image

‘Ako vas djevojka s kojom razgovarate gleda razrogačenih očiju, znači da je zanima ono o čemu pričate i da je spremna s vama napraviti sljedeći korak‘

Shutterstock

Igra pramenovima kose

Ako se, dok razgovarate, nesvjesno igra pramenovima svoje kose, to je siguran znak da vam se sviđa. Također, ako prođe prstima kroz svoju kosu ili je zaneseno zabaci unatrag otkrivajući dekolte, govori vam da je zainteresirana da vas ponovno vidi. Naravno, nemojte joj dati do znanja da ste to primijetili, već tiho uživajte u prilici koju ste dobili i mudro planirajte sljedeći korak.

Prsti

Budući da žene puno gestikuliraju dok razgovaraju, njezini vam prsti mogu puno reći. Ako tijekom razgovora često dodiruje vrat, usne ili područje ključne kosti, daje vam jasne signale da vas želi. Ta su područja zapravo erogene zone i ona vam nesvjesno govori gdje bi željela da je dodirnete. Isto tako, ako ste primijetili da se igra s nakitom, to znači da pokušava smiriti svoje srce koje samo što joj nije iskočilo iz grudi jer je pored nekoga tko je zanima. Također, igranje predmetima koji se nalaze u vašoj neposrednoj okolini, posebice rubom vinske ili neke druge čaše, jasan je znak da vam želi skrenuti pozornost na sebe i odvući vas u krevet.

image

‘Ako djevojka s vama uspostavlja izravan kontakt očima, imate dobre šanse. Ako taj isti pogled prati i osmijeh, na sigurnom ste terenu‘

Shutterstock

Mimika

Ako vas djevojka s kojom razgovarate gleda razrogačenih očiju, znači da je zanima ono o čemu pričate i da je spremna s vama napraviti sljedeći korak. Također, zavodljivi pogledi ispod obrva jasan su pokazatelj da ste sve učinili kako treba. Jedan od najjasnijih pokazatelja da ste zainteresirani za nju je suptilno grickanje usana, što će sigurno učiniti više puta. Isto tako, ako ste primijetili da trepće više nego inače, znači da želi skrenuti pozornost na sebe i šarmirati vas.

Pokreti nogu

Ne zaboravite obratiti pozornost na položaj njezinih nogu. Žena koja je zainteresirana za vas će prekrižiti noge, dok će žena koja definitivno nije sjediti ili ispruženih nogu ili s koljenima okrenutim od vas. Svakako će se djevojka kojoj se sviđate pobrinuti da primijetite njezine noge koje će se svjesno ili nesvjesno prekrižiti ispred vas lagano tresući stol, piše Muški magazin.

image

Odmicanje bi trebao biti jasan znak

Shutterstock
30. travanj 2024 05:38