StoryEditorOCM
ZabavaBORBA KROZ ŽIVOT

Zbog madeža preko cijelog lica svi su bili u šoku, vodili su je raznim liječnicima; evo kako danas izgleda beba Natalie

Piše dv
13. veljače 2024. - 16:04

Beba Natalie Jackson iz Sjeverne Dakote rođena je s crnim madežom koji prekriva gornju lijevu četvrtinu njezina lica, dajući joj prepoznatljiv izgled koji njezini roditelji nazivaju njezinom "maskom super heroja".

-Bilo je tako posebno čuti njezin prvi plač. Onda ju je sestra podigla, nakon carskog reza, i vidjela sam veliku crnu mrlju na lijevoj strani njenog lica. Bila je tako lijepa, ali mrlja je izgledala kao ulje i brinula sam se da je to posljedica nečega što sam radila tijekom trudnoće, rekla je majka Lacey, piše Žena.

Nakon što su je liječnici pregledali, zaključili su da je ta mrlja zapravo madež. Lassie priznaje da su ona i njezin suprug Andrej isprva bili "uspaničeni". No kada su im stručnjaci rekli da je Natalie zdrava i da normalno diše, shvatili su da nema razloga za paničarenje. I dok bi mnogi roditelji uklonili ovako upečatljiv madež, Jacksoni su učinili baš suprotno.

Vodili su Natalie raznim stručnjacima kako bi bili sigurni da madež ne smeta njezinu vidu i da ne uzrokuje rak kože, a kada su saznali da je bezopasan, odlučili su ga ostaviti. Brinuli su se jedino da će drugi biti okrutni prema djetetu jer je drugačije, ali čvrsto vjeruju da će snaga duha njihovu djevojčicu voditi kroz najteže životne oluje.

- Znamo da će joj ponekad biti teško, ali njezin madež znači da će morati biti jaka bez obzira na to što joj život donese - rekla je Lacey.

27. travanj 2024 04:02