StoryEditorOCM
ZabavaSRPSKE VEZE

Vjenčani kum Petra Graše doživio prometnu u Beogradu! Vozio se u automobilu s Vučićevim kumom, ‘isplivale‘ su snimke

Piše dv
10. ožujka 2023. - 16:22

Veliku pažnju srpske javnosti privukla je nedavna prometna nezgoda na beogradskom Dedinju, u kojoj je Nikola Petrović, bivši direktor "Elektromreža Srbije“ i kum predsjednika Aleksandra Vučića razbio svoj skupocjeni McLaren, donosi Slobodna Dalmacija.

Petrović je udario u ogradu, oborio tri stupa i udario u automobil "opel corsa“, a u svemu tome ozlijeđene su i dvije osobe.

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Ono o čemu danas pišu srpski mediji jest da je s Petrovićem u automobilu bio i poznati slovenski chef Tomaž Kavčić, kojeg je hrvatska javnost, a posebno splitska, upoznala i prepoznaje ga kao vjenčanog kuma Petra Graše.

image

Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić lani u Splitu u crkvi sv. Dominika

Paun Paunović/Cropix

Kako, naime, piše portal Nova.rs, Tomaž Kavčić je osobni prijatelj i Aleksandra Vučića, s kojim nerijetko objavljuje zajedničke fotografije.

Jedna od takvih nastala je u kolovozu 2021. godine, kada se Vučić na svom Instagramu pohvalio večerom koju je organizirao za tadašnjeg premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva i premijera Albanije Edija Ramu.

"Ovo pored mene je Tomaž Kavčič, počasni konzul Srbije u Sloveniji. Nalazimo se u njegovom restoranu Zemono, svakako jednom od najboljih mjesta u regiji. Uz Tomijevu pomoć moram sve dobro pripremiti, a ova mangulica u kruhu je poseban specijalitet“ - napisao je Vučić uz fotografiju iz restorana.

Vučić je s Kavčičem objavio i drugu fotografiju, na kojoj mu se kao velikom prijatelju zahvalio na gostoprimstvu.

"Fantastična večer kod zajedničkog prijatelja Tomaža Kavčiča. Slovenija i Srbija nastavit će put iskrenog prijateljstva", apostrofirao je srpski predsjednik.

Srpski mediji ne javljaju njegove reakcije na prometni udes dvojice bliskih prijatelja.

Tomaž Kavčić je, uz Dina Rađu, bio vjenčani kum Petru Graši na njegovom lanjskom vjenčanju s Hanom Huljić.

image

Vjenčani kumovi Petra Graše: Tomaž Kavčić i Dino Rađa

Damir Krajač/Cropix

Kavčić se dan nakon vjenčanja pohvalio darom za mladence na svom Instagram profilu.

"Hana i Petar. Setno, sretno, volite se vječno", dao je otisnuti Tomaž kavčić na ogromnu bocu vina.

image
Tomaž Kavčić Instagram

U međuvremenu, i Grašina bivša dugogodišnja djevojka, pjevačica Danijela Martinović, u više je navrata objavljivala zajedničke fotografije s Tomažem, svjedočeći kako su ostali bliski, bez obzira na ishod njezinog i Grašinog odnosa.

image

Tomaž Kavčić, Danijela Martinović, Petar Grašo i bračni par Mila i Zoran Dude snimljeni 2020., u vrijeme dok su splitska pjevačica i pjevač još bili ljubavni par

Tomislav Krišto/Cropix

Kavčić je sa suprugom Flavijom prošlog mjeseca bio uzvanik proslave krštenja Grašine i Hanine kćerkice Albe u splitskom restoranu Adriatic.

image

Tomaž Kavčić i supruga Flavija prošlog mjeseca u Splitu na proslavi krštenja malene Albe Grašo

Tom Dubravec/Cropix
22. travanj 2024 08:52