StoryEditorOCM
ZabavaMAME POGLEDE

VICTORIJINE ANĐELICE Djevojačka zabava u dubrovačkoj vili, slavna manekenka na Jadran dovela i zanosne prijateljice

Piše DV/JL
29. srpnja 2021. - 13:48

Ekipa najljepših žena svijeta i najplaćenijih manekenki ovih dana zaustavlja dah i mami poglede na našoj obali, a trenutno su u Dubrovniku. Razlog dolaska je djevojačka zabava Jasmine Tookes koja će uskoro uploviti u bračne vode s Juanom Davidom Borrerom, direktorom međunarodnih tržišta Snapchata, donosi Jutarnji. Zadnje dane koje će provesti kao gospođica, Tookes je odlučila iskoristiti na najbolji mogući način i u provod na Jadranu povela je svoje najbolje prijateljice, redom top modele i Victorijine anđelice Shaninu Shaik, Saru Sampaio, Josephine Skriver, Kelsey Merritt i Lais Ribeiro.

U Dubrovniku su ove ljepotice s pozamašnim svotama na svojim računima i poduljim popisom naslovnica najprestižnijih modnih časopisa te revija najpoznatijih modnih brendova smještene u luksuznoj Vili Orabelle, a čini se da tek kreću u istraživanje svih ljepota i gastronomskih delicija grada pod Srđem. No Dubrovnik nije bio njihova prva destinacija, već su poput većine slavnih osoba koje posjete Hrvatsku i one prvo brodom otišle do Hvara. tamo su uživale u ručku u poznatom restoranu Laganini u uvali Palmižana, gdje svojim specijalitetima oduševljava iskusni chef Hrvoje Zirojević.

Sudeći po Instagram Storyjima, djevojke su se nakon opuštenog ručka i kupanja odvažile i na razuzdani noćni provod. Naravno, objavile su samo pomno odabrane fotografije i snimke gdje se vidi da se prijateljice odlično zabavljaju, jer je većina njih u sretnim vezama. Jasmine Tookes uskoro postaje gospođa Borrero. Shanina Shaik se u travnju 2018. godine udala za dugogodišnjeg dečka Gregoryja Andrewsa, poznatog kao DJ Ruckus, no samo šest mjeseci kasnije braku je došao kraj, a sad je u vezi s glazbenikom Matthewom Adesuyanom.

Josephine Skriver, najbogatija među svojim prijateljicama, žestoko se zalaže za prava LGBT zajednice s obzirom da joj je otac homoseksualac, a majka lezbijka. Skriver je pak od 2013. u vezi s glazbenikom Alexanderom DeLeonom, poznatim kao Bohnes. Zaručeni su i žive u Nashvilleu. Brazilka Lais Ribeiro je nakon prekida veze s Jaredom Homanom ušla u vezu s umirovljenim košarkašem NBA lige Joakimom Noahom s kojim se zaručila u rujnu 2019.

Najmlađa od njih, atraktivna Filipinka Kelsey Merritt, u vezi je s plivačem i olimpijskim pobjednikom Conorom Dwyerom od 2018. godine. Jedina slobodna među ljepoticama je Sara Sampaio, koja iza sebe ima kratku vezu s glazbenikom Harryjem Stylesom.

19. travanj 2024 14:39