StoryEditorOCM
ZabavaNEVJEROJATNO

Što je bilo ovo? O nastupu Natashe iz Ukrajine će se još dugo pričati, čak je i Martinu ostavila bez teksta, a onda je neočekivano Davor potrčao za njom....

Piše MOZAIK SD
30. listopada 2022. - 21:07

Jedan od nastupa koji će članovi žirija zasigurno još dugo pamtiti izvela je Ukrajinka Natasha Korotkina koja je na pozornicu Supertalenta donijela sasvim novu vrstu trbušnog plesa kakvu dosada u showu nismo imali prilike vidjeti.

image

NOVA TV

Luka Dubroja/

Natasha svoj jedinstveni stil opisuje kao kombinaciju orijentalnog i fusion trbušnog plesa s posebnim abdominalnim pokretima zbog kojih su je članovi žirija za vrijeme trajanja nastupa promatrali u nevjerici.

Natashin se trbuh pomicao poput valova s jedne strane na drugu, a članovima žirija otkrila je da je cijeli dan pojela samo malo čokolade jer prije svojih nastupa gotovo ništa ne smije jesti.

image

NOVA TV

Luka Dubroja/

„Ja sam toliko impresionirana da sam i dalje bez riječi“, zaključila je Martina, a bez teksta su ostali i ostali članovi žirija. Za svoju inovativnu i posebnu tehniku plesa Natasha je osvojila četiri prolazna glasa, a Davora je toliko impresionirala da je morao ovjekovječiti trenutak. „Ja se moram ići slikati s njom“, zaključio je.

30. travanj 2024 06:43