StoryEditorOCM
Zabava‘ČISTO DA SE SKINEM‘

Splitski ginekolog na Instagramu podijelio urnebesnu izjavu Mare koja je solo na Valentinovo! Morate ovo čuti

Piše dv
14. veljače 2024. - 18:45

Valentinovo je dan u godini kada parovi ljubuju, a samci samuju ili priželjkuju da im Kupid pošalje nekoga. Tako to obično izgleda u scenarijima romantičnih komedija, no ne toliko i u realnom životu, donosi Slobodna Dalmacija.

U svakodnevici, Valentinovo je "najnapetije" onome kojemu se netko sviđa da potencijalno "ispipa situaciju" i povratnu reakciju i mlađahnim parovima, kao slatki povod za večericu i darivanje.

Prekaljenim parovima s dugogodišnjim stažom često je obilježen tek jutarnjim nešto dužim poljupcem, koji će se protegnuti u nešto konkretnije u rijetkim okolnostima u kojima ima dovoljno vremena i nitko ne smeta.

Valentinovo, dakle, ne mora biti dan nužno rezervirano samo za zaljubljene. Ono je prije svega podsjetnik da ljubav treba veličati i slaviti, u svim oblicima i odnosima, te da je ne treba uzimati "zdravo za gotovo".

Valja njegovati i odnose i duh, a kad već o duhu govorimo, jedna je djevojka objavila duhovit status na Instagramu, koji je nasmijao jednog splitskog ginekologa, pa ga je i podijelio na svom profilu.

A u njemu piše:

"Dogovorila sam ginekologa u 17 h, čisto da se skinem danas malo, jedan je život". Mare, solo na Valentinovo.

image
Screenshot Instagram

 

29. travanj 2024 04:48