StoryEditorOCM
ZabavaIMALA JE POTREBU

Snježana Mehun uputila poruku ženama: Ne vjerujte muškarcu koji vas želi mijenjati, produžiti vam suknju, ekipu, posao! Znate onaj tip frajera kojemu smetaju vaše frendice...

Piše Mozaik SD
17. kolovoza 2022. - 21:33

Snježana Mehun Schillinger ne skriva koliko uživa u pronađenoj bračnoj sreći sa suprugom Franzom, 59-godišnjim austrijskim poduzetnikom za kojeg se udala prošle godine u rujnu na otočiću Piškera na Kornatima.

Važnom danu prisustvovalo je tada 60-ak uzvanika, koji su bili pozvani na tulum na luksuznoj jahti, a među njima i Ana Rucner, Nives Celzijus, Ecija Ivušić i njezin dečko Goran Belošević.

I Snježani i Franzu, koji su se upoznali na sajmu chartera u Zagrebu u jesen 2018., ovo je treći brak.

"Treći i zadnji, jer nas dvoje savršeno se razumijemo" - sigurna je bila prošle godine poznata hrvatska poduzetnica, čije je haljine iz linije Duchess zavoljela i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Nepunu godinu dana kasnije, Snježana je na istom valu ljubavi. Na Instagramu objavljuje fotografije ljetnih užitaka sa suprugom, a uz zadnju fotografiju uputila je i poruku svim ženama.

A u njoj kaže:

"Ja još uvijek lovim zalaske sunca! Kažu da su najljepši na otvorenom moru i ne lažu! Kažu i da ako Vaš muž ne voli Vaše prijatelje, ne voli baš ni vas, jer vi se zrcalite u svojim prijateljima!

Cure, ne vjerujte muškarcu koji Vas želi mjenjati, produžiti Vam suknju, promjenit frizuru, ekipu, posao! Znate onaj tip frajera kojem smetaju Vaše frendice i frendovi, koji vas zlostavlja s nekim svojim teorijama kakva je Vaša ekipa, tipa meni su koma ti tvoji gayevi, skandalozne slike na drustvenim mrežama?!

Stari, pa stani malo, ali ja sam se s tim ljudima družila, ružila i preživjela vrhunski sve te godine bez tebe! 

Di si tad bio kada su mi držali glavu dok “povraćam ispred Sokola” zbog nekog nebitnog lika? Ova krajnja metafora nije istina, ali Vam može dočarati vrhunac prijateljstva! Sve ste to Vi i ako Vas takvu ne želi prihvatiti, ne treba Vam!

Franz nije takav tip zadrtog muškarca, zato je on onaj pravi! Za mene kažu da volim biti okružena ljudima i to me čini sretnom, no ja sam najsretnjja kada usrećujem ljude oko sebe" - zaključila je zadovoljna poduzetnica.

26. travanj 2024 19:40