StoryEditorOCM
ZabavaSlaba na sportaše

Shakira ima novog dečka? Slavna pjevačica dobro se zabavlja s 13 godina mlađom zvijezdom NBA-a

Piše DV/Gloria.hr
16. srpnja 2023. - 09:14

Slavna glazbenica Shakira definitivno je počela ponovo uživati u životu, što uključuje i izlaske s muškarcima, a odnedavno, tvrdi US Weekly, izlazi sa zvijezdom NBA-a, Jimmyjem Butlerom iz Miami Heata. Kako kažu izvori, Shakira i Jimmy bili su vani zajedno nekoliko puta, neki dan su uočeni zajedno i u Londonu. Odvojeno su ušli u Novikov Restaurant & Bar, trenutno jedan od najpopularnijih restorana za celebrityje u Londonu, kratko nakon 22 sata, a ostali su zajedno sve do 1.30 ujutro.

image
Loic Venance/Afp

Izašli su također odvojeno, no Jimmyjevi ljudi iz osiguranja pomogli su Shakiri da se smjesti u automobil s vozačem, nakon što je izašla kroz požarni izlaz. Ipak, sve se odvija polako i još je vrlo svježe, pa je teško reći ima li tu potencijala za nešto trajnije, kaže izvor. Razlika u godinama – Shakira ima 46, a Jimmy 33 – ne smeta pjevačici, dodaje. Zasad je najvažnije da košarkaš „nasmijava Shakiru, a ona uživa u vremenu koje provodi s njim”, piše gloria.hr.

Nedavno su Shakiru povezivali s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom i govorilo se da su u ranoj fazi veze, a isto se sada, mjesec dana kasnije, govori za njezin odnos s Butlerom. Njih dvoje upoznali su se prije kratkog vremena, pa su se počeli i pratiti na društvenim mrežama; u svibnju je Shakira objavila kako navija za Miami Heat, a Butler je „lajkao” njenu akustičnu izvedbu na Instagramu. Butleru je vjerojatno plus i to što su Shakirini sinovi, devetogodišnji Milan i sedmogodišnji Sasha, otprije njegovi obožavatelji.

Izgleda da je kolumbijska zvijezda slaba na sportaše i da izlazi samo s njima nakon mučnog prekida s umirovljenim nogometašem Gerardom Piquéom, ocem svoje djece. Podsjetimo, Shakira i 36-godišnji Piqué prekinuli su u lipnju 2022. nakon više od deset zajedničkih godina.

image
Pierre-philippe Marcou/Afp

Pojavile su se tvrdnje o njegovoj nevjeri, ali ni ona ni on nisu na njih reagirali. No, samo dva mjeseca nakon prekida, nogometaš je viđen s modelom Clarom Chíom Martí, a nekoliko mjeseci kasnije tu je vezu i potvrdio. Shakiri je razlaz – ili razlog razlaza – teško pao, pa nije skrivala ogorčenje ponašanjem nekadašnjeg životnog partnera. Nakon osvetničke pjesme, obračuna s Piquéovom mamom i sličnih poteza, ali i njegovog nezrelog ponašanja, strasti su se, izgleda, počele smirivati i Shakira je odlučila krenuti dalje.

27. travanj 2024 12:43